Šta je novo?

Jedi Outcast

dexx

Čuven
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
620
Evo upravo zavrsih igru, nemam reci jednostavno najbolja FPS (a i vise od toga) koja je do sad izasla (igrao sam sve osim Sof 2 tako da znam o cemu pisem). Lightsaber i Jedi Forces su do sad nesto nevidjeno
(najvise volim kad je prostorija puna neprijatelja a ti lepo upotrebis mind force (level 3) na njima dvojici-trojici, zatvoris vrata, odpevusis koju pesmicu, ponovo otvoris vrata i 'zahvalis' se prezivelima sa Lightsaberom a za poslednjeg posebno ostavis force grip nakon sto onako zaludjen dodje do tebe i kaze kako je 'sredio te imperijske svinje')

Ovo sam postovao posto ne vidim da iko spominje igru (osim par pitanja), sto mi je veoma cudno. Pa bi zeleo da cujem u cemu je problem?

BTW
da li neko zna za neki patch koji bi ti od pocetka omogucio level 3 za sve moci i mac?

igra je smor zivi, i nishta novo (za razliku od prvog jedi-ja), tako da se svidja verovatno samo zaljubljenicima serijala....

driver je napisao(la):
igra je smor zivi, i nishta novo (za razliku od prvog jedi-ja), tako da se svidja verovatno samo zaljubljenicima serijala....

Nije tacno, ja nisam neki ljubitelj Jedi i ostalih tripova i smatram da je igra jako kvalitetna.

dexx: Pravac www.avault.com i pogledaj sifre...

Meni je ovo prva igra iz serijala, i nikad je bolja, jedna od najboljih koje sam igrao.

Pa to... vecina odigra prvih par nivoa, i odma' satro smor. Od trenutka kad se uzme lightsaber u ruke i malo izvezba sa silom, igra postaje veoma zanimljiva. Ima i Matrix fore (F3) kad se usporava okolina a ubrzava kretanje igraca... ma igra rulz!

Pozdrav:)

Slazem se sa driverom , igra je najveca smorina , prvi deo je bolji 10 puta od nastavka . Secam se kad sam igro keca da nisam mogo da se odvojim dok u drugom delu igro sam nasilu celu igru samo da je predjem jednostavno nije imala tu zaraznost ko kec.
Naravno to je samo moje misljenje...

dexx je napisao(la):
Ovo sam postovao posto ne vidim da iko spominje igru (osim par pitanja), sto mi je veoma cudno. Pa bi zeleo da cujem u cemu je problem?

BTW
da li neko zna za neki patch koji bi ti od pocetka omogucio level 3 za sve moci i mac?

Niko ne spominje igru ? A sta sa onim silnim postovima ? 2 najposecenija treda su bila za Jedi knight na ovom forumu (games).
Igra je fenomenalna...ali mislim da nije najbolja.
P.S. driver, cuti i igraj CMR2 :
P.P.S. omnik, odigra li ti nesto u zivotu a da to nije bilo sa siframa ? :)

Ajde ljudi ko Boga vas molim neka mi neko ekstraktuje iz fajla assets0.pk3\maps\ (obična zip arhiva) fajl "cairn_dock1.bsp" koji je oko 13 MB, ali kada se spakuje je 2 MB i baci mi na mail na [email protected] da ga konačno narežem kako treba sve sa pečevima i dodacima. Moooooooooooooooooooolim vas još jednom. U stvari molba je za ljude koji imaju neke satelite da se ne troše obični smrtnici sa modemima kao ja. Inače igra je neviđena. Samo nju i igram i iako sam i sam game spoiler sa šiframa ovo iz principa nisam hteo da igram sa šiframa. A što se peča za Level 3 i mač tiče neće da može. Može tek posle nivoa kada uzmeš mač iz hrama. I to
Shift+~ i onda kucaš
helpusobi 1
pa onda
setForceAll [1 2 3]
gde je 1, 2, ili 3 level koji hoćeš.

Re: Re: Jedi Outcast

filipenko je napisao(la):
P.P.S. omnik, odigra li ti nesto u zivotu a da to nije bilo sa siframa ? :)

Odakle ti da ja koristim sifre?!?! ctp;

Covek je presao igru, oce ponovo iz pocetka sa svim oruzjima a to moze sa, pogodi, siframa :D ili ti znas nesto bolje?:D

Sve je stvar ukusa. Ja lichno mislim da su FPS igre jedno teshko zatupljivanje i gubljenje vremena. To pogotovu mislim kada sam pre nekih mesec dana bio u N. Pazovi u jednoj igraonici. Likovi su ceo dan igrali CS, a psovali su se ko kochijashi, ja mislim da je pola Pazove moglo da ih chuje. Tenzije su bile tolike da je malo falilo i da bude batina. Milion puta sam bio u igraonicama, ali ovako neshto se vidja samo kod FPS igara.

BTW, Jedi Knight je mozda (sigurno) jedina FPS igra (pored starog i novog Wolf-a) koja mi se svidja i koju sam igrao...

Kao shto rekoh...stvar ukusa!

Nisam igrao prvi deo tako da ne mogu usporediti, ali definitivno ima ono 'nesto' sto te tera da ides dalje, takodje se slazem da su nivoi malo smor dok ne dobijes moci i mac, ali posle toga zaboravis sta je bilo. Presao sam je za 4 dana (jednom sam preko 7 sati konstantno igrao, sto mi se nikad u zivotu nije desilo) na medium tezini. Hvala za sifre trebace mi za najtezi nivo ;) .

Jedina igra koja mi se toliko svidela je MoHAA iako su koncepcijski na dve razlicite strane, tako da tu nema pravila.

1. Igra je fuckin' fenomenalna, sigurno najbolja u poslednje vreme.
2. Vidi pod 1.

:D

benchgirl je napisao(la):
...inace MRZIM Star Wars!
JU! Kakobreto?
Bez uvrede, ali ne mogu da razumem nikoga ko izjavi nesto tako. Moze da bude ravnodusan, ali da mrzi Star Wars???

Sudeći po nicku verovatno je žensko tako da mi je onda malo jasnije, mada i moja supruga voli Star Wars. Doduše ne znam da li je zbog mene ili ih stvarno voli ;)

Re: Re: Re: Jedi Outcast

omnik je napisao(la):
Odakle ti da ja koristim sifre?!?! ctp;

Covek je presao igru, oce ponovo iz pocetka sa svim oruzjima a to moze sa, pogodi, siframa :D ili ti znas nesto bolje?:D

ma jok, nego kako ko pomene sifre ti se odmah javljas :D

dexx je napisao(la):
Nisam igrao prvi deo tako da ne mogu usporediti, ali definitivno ima ono 'nesto' sto te tera da ides dalje, takodje se slazem da su nivoi malo smor dok ne dobijes moci i mac, ali posle toga zaboravis sta je bilo. Presao sam je za 4 dana (jednom sam preko 7 sati konstantno igrao, sto mi se nikad u zivotu nije desilo) na medium tezini. Hvala za sifre trebace mi za najtezi nivo ;) .

Jedina igra koja mi se toliko svidela je MoHAA iako su koncepcijski na dve razlicite strane, tako da tu nema pravila.

Ma bre ti si naleteo na najbesmisleniju i najglooplju fps igru...
Ne odustaj, ima ih jos mnoogoo i mnooogooo boljih ;)

Ma bre ti si naleteo na najbesmisleniju i najglooplju fps igru...
Ne odustaj, ima ih jos mnoogoo i mnooogooo boljih ;)

Ne pratis na casu ;), rekoh da sam dosad igrao SVE FPS igre koje su izasle (sa izuzetkom SoF2), ali svako prema svom ukusu...

Re: Re: Re: Re: Jedi Outcast

ma jok, nego kako ko pomene sifre ti se odmah javljas :D

Pa kad znam za najbolj i sajt za te stvari :p

Nazad
Vrh Dno