Šta je novo?

Jedi Knight2, Molim vas pomagajte!!!

devill

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
604
Doticna igra mi puca ko blesava(izbacuje u windows), totalno nepredvidivo. Inace sa ostalim igrama nisam imao problema.
Molim vas pomagajte!

AMD Tbird 900
256MB
Chaintech 7AJA2
ASUS GF2MX
C-MEDIA8738
Detonatori11.01
Win98

Prvo probaj sa noviji detonatorima (28.32 rade stabilno i brzo).

Kad vec pomenuste probleme... Dosao sam do dela kad predjem preko velikog reaktora (i na njemu se borim sa jednim dzedajem)... e jos malo napred me izbaci iz igre, kao fale mu neki entiteti!?!?!? Jel to do moje verzije ili treba neki patch?

E isao sam da vidim sta mi tacno pise:

"Error

SpawnEntities: no entities"
i tu me izbaci u glavni meni....

A ako ima neke veze mesto gde se nalazim...posle onog velikog reaktora gde se borim sa jednim dzedajem izlazim u neki veliki prostor gde nekim letecim tanjirem :) trebam da po periferiji da predjem na drugi kraj, ali mi dva socijalca obore tanjir :) pa moram po nekim... sta ja znam... paltformama.... da skacem do drugog kraja. E tu na sredini je neka velika cilindricna prosorija (u vise nivoa) pa cim predjem taj deo on me izbaci.

Resenje?

PS. Reinstalacija igre ne pomaze.

Ja taj deo najnormalnije prodjem....znaci ili je problem do kopije igre koju imas ili do OS-a.

Dodji da ti cika MaX nareze igru na normalnom rezachu...!

Running Man je napisao(la):
E

predjem na drugi kraj, ali mi dva socijalca obore tanjir :) pa moram po nekim... sta ja znam... paltformama.... da skacem do drugog kraja. E tu na sredini je neka velika cilindricna prosorija (u vise nivoa) pa cim predjem taj deo on me izbaci.

Resenje?

PS. Reinstalacija igre ne pomaze.

probaj da reinstaliras direct x, a i noviji drajveri za graficku (detonators) bi odgovarali

Aargh, nema to nikakve veze sa DirecX-om, assets0.pak3 (inače najobičnija zip arhiva) je ******. Isti je slučaj i kod mene. A kada smo već tu, da li bi neko bio ljubazan da ekstraktuje iz istog /maps/ subdira cairn_dock1.bsp i da mi samo to pošalje spakovano. Trebalo bi da sa max kompresijom bude oko 2MB. Neću da vas davim da mi režete, jer hoću da narežem custom sve zajedno sa dodacima i no-cd crackom. Ili još bolje, jel ima neki file fixer na osnovu CRC checka pa da ga "popravim". Mislim znam da sam to viđao negde. Kao skineš sa original fajla CRC i tresneš ga na corrupted i on ga kao popravi...
U svakom slučaju, Max, jel možeš da mi dobaciš samo taj fajl (spakovan naravno) na [email protected]

Vrh Dno