Šta je novo?

jedi knight 2 pitanje

skroller

Čuven
Učlanjen(a)
20.03.2002
Poena
619
Dosao sam do mesta gde treba da pokupim sablju, ali nikako da uspem od one resetke koja je preko nje. Probao sam da stanem na onaj kamen, pa kad se podigne resetka iskoristim speed i potrcim ka sablji, ali nikako da uspem FX Kako se prelazi to, na koju foru ?

Sram vas bilo, lenjivci jedni, niko coveku da odgovori :D :D :D
evo resenja, odes lepo na search, pa nadjes bar deset postova sa doticnom tematikom ;) hrkk
ukratko, upotrebis i ubrzanje i force push ( ili pull, zaboravio sam ladno... ) kad dodjes do kaveza...
i naravno, nema gubljenja zivaca, vezba, vezba... cheers

Kao sto Spirit rece brzom brzinom dotrcis do kaveza i na par "metara" od nj :D upotrebis force pull.

btw Najbolja igra koju sam ja djuskao...

Jedi Knight 2 je meni takodje jedna od najboljih ako ne i najbolja igra koju sam igrao.

Zahvaljujuci ovom postu, juce ponovo instalirah igru i krenu da je prelazim na nivou jedi knight, bogami uopste nije lako... jel neko pokusao na najtezem?

inace, stvarno je jedna od the best!!!

Evo ja sam picio na najtezem... Prvo sam je presao ... E vise se ne secam.. Ako ima cetiri nivoa tezine, onda na drugom, a ako ima tri, onda .... :) ... opet na drugom. Posle toga sam uzeo na najtezem, stigao do pola i smorio se k'o p****

Running Man je napisao(la):
Evo ja sam picio na najtezem... Prvo sam je presao ... E vise se ne secam.. Ako ima cetiri nivoa tezine, onda na drugom, a ako ima tri, onda .... :) ... opet na drugom. Posle toga sam uzeo na najtezem, stigao do pola i smorio se k'o p****
E super,ako si toliko puta presao,reci mi sta da radim na onom mestu gde izlazi nekakvo oko i trazi mi lozinku.Pre neki mesec su mi odgovorili da moram naci nekog baju sa leve strane hodnika u zatvoru i da ce mi on reci sifru.Preturih ceo nivo naglavacke i sve poubijah al od baje ni b.

cholak je napisao(la):
E super,ako si toliko puta presao,reci mi sta da radim na onom mestu gde izlazi nekakvo oko i trazi mi lozinku.Pre neki mesec su mi odgovorili da moram naci nekog baju sa leve strane hodnika u zatvoru i da ce mi on reci sifru.Preturih ceo nivo naglavacke i sve poubijah al od baje ni b.
Dobro su ti rekli, moracesh samo bolje da se potrudish. :p

Nazad
Vrh Dno