Šta je novo?

Jedi Academy HELP

Vince Carter

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
649
Stigao sam do misije u kojoj treba postaviti beacon na krov Shield Generator Buildinga :eek: ali kako se popeti tamo? Cini mi se da treba da se otvore vrata susedne zgrade 'u prizemlju' ali nikako ne uspevam... :(

kada udjes u hangar (odmah po izlasku iz x-winga) idi jednim liftom, pa na suprotnoj strani prostoriju drugim liftom, naci ces se na vrhu zgrade.

ili mozes skociti, kada si pored onog turetta (topa) skoci na one zelene cevi pa gore na zgradu...

Miroslav je napisao(la):
kada udjes u hangar (odmah po izlasku iz x-winga) idi jednim liftom, pa na suprotnoj strani prostoriju drugim liftom, naci ces se na vrhu zgrade.

ili mozes skociti, kada si pored onog turetta (topa) skoci na one zelene cevi pa gore na zgradu...

Hvala! Ladno sam prosao pored tog mesta i spustio se, a posle je (cini mi se) nemoguce vratiti se...

Da nemoguce je vratiti se posle... i meni se to desilo trebalo mi je dosta da provalim.. jedino je resenje ucitati nivo od pocetka pa onda..

Running Man je napisao(la):
Nivo posle onog ged se prolazi kroz katakombe i bori sa milion dzedaja, izlazi se na onaj plato i kuda sad?

Evo dao sam i sliku gde sam zaglavio.

Kad vracas Dzedaja ? Ja ti ga dadoh odmah sutradan po kupovini a zaboravio sam da smo to kupili zajedno ja i komsija i covek me zove hoce da me patosira ctp; sto mu nisam dao Jk3 a nemam 2. disk.

mene je usralo prvi put pa sam skocio preko tog stuba sa desne strane. tacno pravo, u pravcu u kojem gleda tvoj jedi, se nalazi ulaz u grobnicu.

ako ides normalnim putem, padni niz taj zid pa kreni levo

evo ga bug, o cemu se radi? doticni fajl je quick save. krenite malo napred, do drveta, kada treba da ga oborite. 15x sam pokusavao ali rosh sam umre?!

jel kod vas nastavi normalno ili isto umire?

I meni puca tu (sa tvojim fajlom) inace sam presao taj deo bez problema..
hm cudno , probaj sa drugim skinom/profilom

to sam juce krenuo na najtezem nivou sa ribom (i opet se zove Jaden :D )ali eto iz nekog razloga puca tu :)

Pobih sve u katakombama a li ne mogu da nadjem kako da otvorim ona druga vrata i kako da dodjem do Valey.

evo sam sebe editujem... ok prosao sam ali sad imam isti problem kao gore opisan *na slici ... gde da skocim, gde da prodjem!?

Da, meni je prica iz JK2 bolja, ali je JK3 nekako ... raznovrsniji, ima bolji gameplay, poteze, grafiku... Mada, prica iz JKI je odlicna, cak i iz expansiona (Misteries of the sith), a iz JKII takodje ok, a JKIII malo bledja... Cekamo KOTOR :)

byMaX je napisao(la):

Opa, momak je shvatio ;)
Jedi Academy tek trebam da dovrsim, ali na ovo do sada ocena 3/5.

BTW KOTOR ce biti ono pravo

Nazad
Vrh Dno