Šta je novo?

Jedi academy 5-6 isija sta onda ????

dkrickovic

Čuven
Učlanjen(a)
30.05.2002
Poena
619
zavrsim svih 5 pocetnih ???? misija i to raznim redosledom i nista, uvek me vraca na isto ,kako nastaviti dalje ??? sta treba da se uradi da bi ...... arhhhh mnogo sam nervozan ,taman mi ostanu aktivne samo dve misije kad zavrsim jednu od njih ponovo mi se pojave sve misije ( mislim na prvih 5 ili bese 6 ) i opet ispocetka !!!!!!!!!!!!

Znaci upao si u zonu sumraka :p

Sacuvaj sejvove pa probaj reinstalaciju, a potom i instalaciju sa drugih diskova.

dkrickovic je napisao(la):
zavrsim svih 5 pocetnih ???? misija i to raznim redosledom i nista, uvek me vraca na isto ,kako nastaviti dalje ??? sta treba da se uradi da bi ...... arhhhh mnogo sam nervozan ,taman mi ostanu aktivne samo dve misije kad zavrsim jednu od njih ponovo mi se pojave sve misije ( mislim na prvih 5 ili bese 6 ) i opet ispocetka !!!!!!!!!!!!
Mislim da te Dark Side uzela pod svoje batice. Obrati se lokalnom svesteniku ili uradi reinstal igre. :mrgreen: :mrgreen:

Jediiiii

ok,uradio sam instalaciju sa drugog diska i opet nista,cheatove ne koristim i ja nemam vise ideje sta da radim ,ajde neko da mi kaze sta se desava kad zavrsite prvih 5 misija ili da mi kazete kojim redosledom ste zavrsavali misije ...............................

Nazad
Vrh Dno