Šta je novo?

jedan stari Rezultat ali jos dobar....

monteboy

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
410
Uzimam ti ja veceras tako stari tvrdi dissk od 80GB da ga pripremim za sutrasnju sesiju i tako svrljam po folderima i vidim da mi je jos od AOCM2 (Oktobra prosle godine) osta jedan prosecan spi32m run ....

Pogledam na hwbot listu rekoh pa ovo je dovoljno za srpski Rekord.....

Ajde da ga okacimo da imaju omladinci sta da jure .... mada kao sto rekoh performanse su prepoznatljive za frikvenciju like Monteboy nazalost CPU nije u kombinaciji sa plocom tada visse hteo....

spi32m_07_46p61u.jpg

.... mada kao sto rekoh performanse su prepoznatljive za frikvenciju like Monteboy

Ovo me podseti na onaj vic sa crnogorcem koji muva devojku:

Zavodi crnogorac djevojku pa kaze:
On - e viđu li ti ono brdo?
Ona - viđu čoče.
On- e viđu li ti ono drvo?
Ona - viđu čoče.
On- e viđu li ti onu hrpu govana ispod drveta?
Ona - viđu čoče.
On - e to sam se ja posro'.

:d

Poslednja izmena:
ne mogu da verujem, ladno si i ti počeo da fejkuješ

Oboriše ti Animan i ekipa pre neki dan srpski wr za spi32m, pa si ladno jurio da nadješ cpu-z 1.47, uspeo jedva da ih prestigneš i stavio sliku 1.47-ce da ispadne, kao odavno sam ja to uradio, samo sam zaboravio da ga imam :D

Šalim se :)

Svaka čast
cheers

Oboriše ti Animan i ekipa pre neki dan srpski wr za spi32m, pa si ladno jurio da nadješ cpu-z 1.47, uspeo jedva da ih prestigneš i stavio sliku 1.47-ce da ispadne, kao odavno sam ja to uradio, samo sam zaboravio da ga imam :D

Svaka čast
cheers

provalio si me :D :)
****m li ga nemogu dozvolit da me Dusan i ekipa posalju u penziju :)

davno sam ja moj E8600 prodao i Commando plocu lomili su se oko nje na AOCM'u cini mi se da sam kojim slucajem organizovao licitaciju dobio bi ladno 200€ za Commanda :)
A znas sto je najbolje .... Ovaj Rampage je bila ploca na kojoj je sstummerwinter na cebitu pokupio AM3 WR ,prodao sam mu je jos mi se zalio kaze kakva sam svinja napunio mu socket vazelina (zbog kompresije')
He he nakon cebita ga zovem i kazem mu na tel .... dobar taj vazelin brate ! A on hvala ti do neba !

****s ga stari CPU i ploca moraju harmonirati za izvrsne rezultate

hvala stari

:cheers

Poslednja izmena:
Ovo me podseti na onaj vic sa crnogorcem koji muva devojku:

Zavodi crnogorac djevojku pa kaze:
On - e viđu li ti ono brdo?
Ona - viđu čoče.
On- e viđu li ti ono drvo?
Ona - viđu čoče.
On- e viđu li ti onu hrpu govana ispod drveta?
Ona - viđu čoče.
On - e to sam se ja posro'.

:d

Ahhh odvalih se sta tu ima specificno crnogorsko :) Kao samo crnogorci *****ju ? :)

Svaka čast
cheers

:D :D :D

Vrh...A danas pricham Dekari da taj ima hrpu neobjavljenih rezultata...njega ne zanima mnogo hwbot :)
@Monte
Odlichan rez!
:wave:

kao i ovek stari dobro monte :D
Nego aj nadji nam jedan 8600 koji ide na 6Ghz za 3dmark ove ako imaju ovi tvoji negde zaturen

Kapa dole, odlican rez!

Hehe , dobar si monte, da ne kazem sjajan :)

Ma ne da je odlican rez nego perverzija ;) I jos kadasnji je, woooot :) Svaka cast monte ;)

Poslednja izmena:
Idi bre Vojo gde nalaziš te bajate rezove, moraćeš da ponoviš to sve, evo jednog podjednako bajatog reza :d tj. domaći zadatak hehehe 07.046

Poslednja izmena:
Kapa dole za rez,nego opet da pitam ,oce li ta memorija na ovu stranu.:D:D:D

Cekam,camim,cekajuci memoriju. :D:D:D

Izgleda da sam nesto propustio,opet spi 32M sa jednim core.;)

Kapa dole za rez,nego opet da pitam ,oce li ta memorija na ovu stranu.:D:D:D

Cekam,camim,cekajuci memoriju. :D:D:D

Izgleda da sam nesto propustio,opet spi 32M sa jednim core.;)

Stari napisao sam ti bio u drugom threadu kad si me pitao verovatno si preskocio..... bus ide u Subotu i Nedelju za Subotu ti nemogu obecat zavisi kako bude danasnja Sesija tekla ali u Nedelju ide memara na put.

poz....

Idi bre Vojo gde nalaziš te bajate rezove, moraćeš da ponoviš to sve, evo jednog podjednako bajatog reza :d tj. domaći zadatak hehehe 07.046

Kad budem u BG sledeci put nabavi 10 litara azota da se spustimo ispod 7 :)
Trenutno na AMD'u nemam u rubrici Spi sta da trazim :) mozda me cenovno i po performansama ovaj i5 zainteresuje pa ce mo se cerati ponovo :)

Svaka cast za dobri bajati rez !

kao i ovek stari dobro monte :D
Nego aj nadji nam jedan 8600 koji ide na 6Ghz za 3dmark ove ako imaju ovi tvoji negde zaturen

Kad sam ti nudio moj trzao si se tri nedelje i nista ......
Ajde videcu mozda nadjem nesto ....

poz..

Svaka cast odlican rez nema veze sto je bajat.

Hvala svima na cestitkama , nadam se da ce veceras ili sjutra biti jos vise razloga za iste.

poz....

Vrh Dno