NCC-74656
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.08.2002
- Poena
- 680
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Već dve godine imam LG G2, i prezadovoljan sam sa njim.
Sada želim da se ponovim, tj žena hoće da mi ga ćapi jer je njen stari LG L70 na izdisaju, pa ja jadan moram da gledam nešto novo, što će mi na pravi način zameniti G2.
S obzirom da LG G2 ima 5,2", Full HD, 2GB RAM-a, 3000 mAh bateriju, 32GB internal, moj sledeći telefon treba da ga nadmaši, jer bih želeo da ostanem na istoj dijagonali od 5,2", da je Full HD, da ima minimum 3GB RAM-a, da je ok sa baterijom, što je relativna stvar, i da je minimum 32GB internal. Znači, telefon sa kojim ću biti zadovoljan sledeće 2 godine, i koji nije "baš kvarljiv"
Tako sam gledao sledeće telefone:
Sada želim da se ponovim, tj žena hoće da mi ga ćapi jer je njen stari LG L70 na izdisaju, pa ja jadan moram da gledam nešto novo, što će mi na pravi način zameniti G2.
S obzirom da LG G2 ima 5,2", Full HD, 2GB RAM-a, 3000 mAh bateriju, 32GB internal, moj sledeći telefon treba da ga nadmaši, jer bih želeo da ostanem na istoj dijagonali od 5,2", da je Full HD, da ima minimum 3GB RAM-a, da je ok sa baterijom, što je relativna stvar, i da je minimum 32GB internal. Znači, telefon sa kojim ću biti zadovoljan sledeće 2 godine, i koji nije "baš kvarljiv"
Tako sam gledao sledeće telefone:
- Xiaomi MI5 - Ima problema sa pločom, pa se nebih usudio da ga uzmem, iako ga kolega ima, i za sada nema problema sa njim...
- Xiaomi MI5S - Ima problema sa kamerom, takođe nebih da rizikujem...
- Sony Xperia Z3+ - Ima ga kolega, sjajno izgleda, slikao je u bazenu pod vodom, ok je kamera, baterija diskutabilna...
- Huawei Honor 7 - Jako lep, u svemu mi odgovara, ali nisam naleteo na temu ovde o njemu, pa nemam info iz prve ruke od ljudi koji ga imaju
- Huawei Honor 8 - Svi kažu fantastičan, ali mi iskače iz cenovnog opsega...