Šta je novo?

Je l' fasovao neko ovo..? i kako ga skinuti

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Ne koristim IE godinama, osim za online banking, pre neki dan pojavio mi se kao home page pl.V9.com na svim browserima kada sam skinuo update za Advanced system care 5... Da vratim na homepage sajt moje banke nisam uspeo, kao ni jedan drugi, jer uvek ostane ovaj. Spy & Bot i Avast ništa nisu našli...

Da li je neko imao ovaj problem..?

Prilozi

• Homepage.jpg
    Homepage.jpg
    149.5 KB · Pregleda: 319
Poslednja izmena:
tnx ;-) probaću sa tim...

Poslednja izmena:
Nažalost nisam siguran dali ti mogu pomoći pošto se još nisam lično hrvao sa doticnom gospodom ali sam imao posla sa slicnim g**nima pa da pokušamo "na nevidjeno" sa mojim više nego skromnim znanjem ali značajnom količinom volje da rešimo stvar.
Pl.v9 je poljska verzija turskog portala agresivnog advert.. hostovan kineskim ISP-om iz Pekinga ali je server fizički u Brazilu (187.16.29.196), kao i njegova braca: "tr.v9, gr.v9 itd..." Ali dosta o teoriji. Prvo da ti kažem da GogleHrom uopste nebuši ovaj ADWER pa za pocetak možeš da ga install, da u medjuvremenu imas siguran brouser ako se problem oduži. Zato sto je Adwer nece ga videti velika većina antivirusa a bogami ni meni omiljeni MalverAntymalware. Pl.v9 nije opasan samo je dosadan (čitaj: ozbiljan slučaj pain in the as*), a posto ja volim naprimer da radim u fox-u razumem te, pa se ova poruka nece zavrsiti ovde sa: "Predji na G.Hrom".
Dakle probaj prvo sa nekim ozbiljnijim uninstallerom naprimer RevoUninstaller da uklonis Home Tools V9. a kad si tu ako ih imas možeš slobodno da pobiješ i ovu beskorisnu bratiju: Babylon toolbar, MediaBar, Akamai NetSession Interface, Softonic toolbar, Funmoods on IE itd,itd
Zatim bi bilo dobro da da skines AdwCleaner recimo ovaj: http://www.softpedia.com/get/Antivirus/Removal-Tools/AdwCleaner.shtml ili vec neki koji ti preferiraš. I to bi verovatno trebalo da ti reši problem. Javi šta si uradio, pa ako neprodje, da posle 1-vo majskog uranka riljamo po reg-bazi.Valja potrositi sve te unete kalorije :d
Ps: Da ti se ovakvi mentalni smorovi više ne dešavaju toplo ti preporučujem da probaš Spywareblaster 4.6. Free je i lično deluje mi u ovih zadnjih 3 god. koliko ga koristim veoma pouzdano http://www.javacoolsoftware.com/spywareblaster.html
Pozz

^^ hvala na savetu, još uvek ga ništa ne skida, probaću ove alatke koje si predložio...

jel ' moguće da sam to zakačio kad sam skidao novi Advanced System Care, freeware verziju, sa proizvođačkog sajta, od tada mi se to pojavljuje...

Nazad
Vrh Dno