Šta je novo?

jDownloader

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
755
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
zanima me par stvari vezano za ovaj program:
cemu sluzi onaj prozor u koji treba da se ukucaju brojevi on obicno ponudi brojeve koji su slicni treba da se izmeni par brojeva.
da li to moze da se iskljuci, jer kad skidam vise filmova a nisam pored kompa (spavam posao) cesto nece da skine deo filma jer nema nigod pored kompa da ponovo ukuca brojeve?

Ti brojevi i sluze upravo tome, tj. da ih ti rucno ukucas. Razlog tome je sto on nije uspeo kompletno da prepozna capcha kod i trazi od tebe da upises rucno.

...ali sam ostavio preko noći da se muči i do jutra je provalio i sve poskidao. Znači, posle nekoliko pokušaja, sam ukapira.

Ne ukapira on nista. :)
Vec kada mu se ne upise rucno kod, on posle par sekundi ponudi sam. Site sa koga se skida naravno odbije da dozvoli skidanje fajla jer je kod pogresan. Zato krene ponovo da mu odbrojava vreme i ponudi mu drugi kod. E kada JDownloader-u naidje kod sa kojim nema problema da ga protumaci, on ponudi ispravan kod i site mu dozvoli skidanje. ;)

Ko ne ukapira ništa? Ako misliš na mene, upravo sam to i napisao, u fazonu ako nisi pored kompa, postoje šanse da mu naiđe kod koji razume. So, wtf?

Nisam mislio da TI ne ukapiras nista. Ako nista, bar procitaj ono sto si ti napisao pre mog odgovora, pa ce ti biti jasnije. :)
Mislio sam na to da JDownloader ne ukapira kod, vec kada mu naleti onaj koji moze da obradi on pokrene download, a to se ne moze shvatiti kao 'kapiranje' jer onaj kod koji nije mogao da procita ...jednostavno nije ni procitao, a samim tim nije ukapirao. :)

Mislio sam pod kapiranje, u generalnom smislu - da prevaziđe problem. Naravno da ne provali isti code. Ok, nesporazum.

vec nekoliko dana cekanje izmedju dva skidanja je 45 ili 55 min, do skora je bilo 15min.
jel to moze da se nekako podesi i smanji?

Jedino mozes da kupis nalog, sto je po nekima neisplativo. Koristi linkove rapideshare tu se ceka 15 min i jdownloader u 99 % sam resava navedene probleme, mada ga ljudi obicno izbegavaju jer su linkovi po 100-200MB. Netload, megashare linkovi budu veci, ali uz to idu problemi sa prepoznavanjem koda (gore objasnjeni).

Da ne bih otvarao novu temu a u vezi JDownloadera je,da pitam ovde! Imam verziju 0.5.949 instaliranu,problem je u tome sto ostavim nekoliko linkova,recimo 6 rar fajlova nekog filma,pustim da se skida on skine samo prvi i na prvom sledecem stoji opcija Connecting i nista se ne desava,dok ja ponovo ne stisnem dugme za start downloada,u cemu je stos,sta treba da podesim i kako?

Ima li nekoga da odgovori,jos jedan problem vezan za JDownloader,a to je da uvek javlja da su daunlodovani fajlovi ili currapt ili wrong password kad zavrsim skidanje,ne svi nego samo pojedini fajlovi...

Pod 'addons' imas 'addon manager'. Tamo aktiviraj 'JD-Chat'. Zatim klikni na 'JD-Chat' i stikliraj 'chat window'. Pristupices irc kanalu JDownloader-a. Tamo kontaktiraj nekoga iz JD dev team-a. Svi koji imaju '+' ispred svog nicka (u vrhu su liste). A najbolje da kontaktiras 'Jiaz-a'.
On ce ti mozda reci sta je problem, ali ce ti sigurno traziti 'log file' da posaljes. Mozda ti zatrazi i da instaliras 'TeamViewer' kako bi mogao da ti pristupi racunaru i pristupi licno JDownloader podesavanjima.
To ti je jedna opcija. Druga je da prijavis to pod 'bugs' na JDownloader forumu.
http://board.jdownloader.org/

Jedino mozes da kupis nalog, sto je po nekima neisplativo.

:type: ja sam kupio mesecni nalog za netload.in , imam Click 4 kod Telekoma . Dakle za tih 8 € mesecno koliko ces platiti za mesec dana , i u proseku uspem da skinem oko 850 GB podataka .
Po meni se ovo jako isplati , ispravite me ako gresim
S'tim da netload nudi mogucnost skidanja i 20 linkova paralelno , sto otprilike znaci da taj nalog mogu da koriste i vise njih , sa vise racunara odjednom . Lako se izracuna koliko je to onda isplativo kada nalog koristi njih 4 ili 5

Poslednja izmena:
:type: ja sam kupio mesecni nalog za netload.in , imam Click 4 kod Telekoma . Dakle za tih 8 € mesecno koliko ces platiti za mesec dana , i u proseku uspem da skinem oko 850 GB podataka .
Po meni se ovo jako isplati , ispravite me ako gresim

Ne isplati se, jer sa NL možeš da skidaš automatski, tj. bez učukavanja onog koda ;)

Da vaskrsnemo malo tred:). Zasto ne mogu da nastavim sa skidanjem linka, nego mi pocinje ispocetka. Ima li kakve veze sa captcha to ili...?

To ima veze samo s free ili placenim nalogom.Mada neki hosteri daju da se nastavi dw.

Free skidanje često ne podržava nastavljanje prekinutog download-a (kako kod kog file provajdera)... to je često jedna od povlastica za plaćene naloge...

Nazad
Vrh Dno