Šta je novo?

jDownloader problem

• Začetnik teme Začetnik teme zolabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zolabg

Slavan
Učlanjen(a)
18.05.2007
Poena
319
Uplatio sam Rapidshare premium ovaj mesec, i skidam sa rapida preko jDownloadera. E sad, uneo sam nalog i u dD, tj. premium nalog i kada krene da skida, skida nekih 5-10 minuta i onda prekine, pise veza prekinuta, zatim ponovo skida, pa ponovo prekinuta veza i tako u krug stalno. Nebitno je da li stavim 2 ili 22 linka, uvek je isto... Sta da radim?Kada skidam preko Opere ili nekog drugog browsera, sve je ok, skine sve...

Poslednja izmena:
Pa, nemoj da skidaš preko jD-a 😉

USD je svakako bolje rešenje 🙂

jdownloader je keva 🙂 .. ja ga koristim na linuxu na poslu .. pa gledaj taj probelm sa pucanjem imao sam sa proslom verzijom .. medjutim ne znam kako je na windowsu ali pretpostavljam da je isto kao na linuxu da sam updatuje se program .. posle update-a imao sam simptome kao i ti ... obrisao sajm jdown i skinuo najnoviju verziju sa sajta, instalirao i evo sada fercera rapid 🙂

jdownloader je odlican za free korisnike,ali posto imas uplacen premium,moj savet je da koristis flash get 1.9 verziju,za premium korisnika on je savrsen,lako se podesava,samo iskopiras linkove i pustis da skida,ako se prekine download ,nastavlja gde je stao,i bezbedan je,tako da ne mogu da ti ukradu premium,dok sa ostalima to nije slucaj(izuzetak FDM ili IDM)ali oni se malo teze podesavaju,takodje ako koristis mozzilu firefox imas dodatak down them all,radi savrseno sa premiumom,ali ja jos nisam skontao kako da od jednom ubacim linkove,posto igrom slucaja imam dva premiuma,jedan je ulogovan preko opere,a drugi preko mozzile,pa sa prvim skidam preko flash geta,a sa drugim preko mozzilinog dodatka down them all.

Nazad
Vrh Dno