Da se pridružim ovoj temi, treba mi neki PartyBox (pretpostavljam da se tako zovu) bluetooth zvučnik, tata je bio na proslavi kod komšije, i kada je video da on ima zvučnik koji kada skine sa napajanja da može vrlo lako da ga prenosi i nosi i da se sluša muzika i tada sa njega, on se oduševio, pa se naložio da tako nešto uzme, korisno da iznese van kuće ukoliko hoće da roštilja ili da pušta muziku, pa ne znam šta biste mogli da mi preporučite.
Budžet šta znam, nisam definisao, ali ukoliko bih već nabavljao taj partybox, svakako bih ga i ja koristio ukoliko negde sa prijateljima organizujem neko druženje van kuće. Sigurno ne bih davao za tako nešto preko 100.000 dinara, već bih radije 30.000-45.000 dinara, a ovo preko ako pretekne.
Kakvi su ovi modeli koji spadaju u jeftiniju ponudu, Blaupunkt, Vivax i ko se sve nudi, mi smo samo svratili do jedne prodavnice tehnike u okviru AVA shoping parka, i videli njihovu ponudu, JBL modeli pretpostavljam da su kvalitetni za svoj "renome", zato i jesu jače cene. Bitno naravno da može da radi preko bluetooth-a i da pustim Spotify ili Youtube Music, da mogu da nakačim USB ako napakujem neke pesme na njega po potrebi, mogućnost povezivanja mikrofona poželjna, gitara sad mozda mi ne treba, itd. Poželjno da je baterija što duža, kako mi sad svetli to mi nije baš u prioritetima, i naravno da je prenosan i da ima točkiće na sebi.