Šta je novo?

Kućna multimedija JBL PartyBox 1000 ili nesto drugo?

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Ultimo

Čuven
Učlanjen(a)
27.11.2003
Poena
660
Treba nam zvucnik za vikendicu, hocemo da bude kvalitetno i jako, ne znam da li je ovaj overkill, ima li nesto slicno njemu mozda jefinije od 1100e a da moze da se kupi kod nas legalnim putem posto ce ici na firmu?

Da ja znam za žurke ne postoji ništa bolje od tog JBL-a, s tim što može da bude žestok overkill ako prostor nije adekvatan + ako nije vikendica negdje izolovana od drugih jer je to zlo kako se čuje. :)

Ja imam PartyBox 310 i za sada je bez problema odradio svaku žurku sa wow efektom kod svakog, čak i napolju na plaži recimo. Ja bih možda prije išao na 2 x 310 iz razloga što 310 ima bateriju (veoma dobru) pa zvučnike možeš koristiti bilo gdje + stereo efekat. PB1000 je i u toj situaciji opet nešto glasniji, ali baš ne mogu da zamislim situaciju u kojoj nekome 2 x 310 ne bi bilo dovoljno :D

Da se pridružim ovoj temi, treba mi neki PartyBox (pretpostavljam da se tako zovu) bluetooth zvučnik, tata je bio na proslavi kod komšije, i kada je video da on ima zvučnik koji kada skine sa napajanja da može vrlo lako da ga prenosi i nosi i da se sluša muzika i tada sa njega, on se oduševio, pa se naložio da tako nešto uzme, korisno da iznese van kuće ukoliko hoće da roštilja ili da pušta muziku, pa ne znam šta biste mogli da mi preporučite.

Budžet šta znam, nisam definisao, ali ukoliko bih već nabavljao taj partybox, svakako bih ga i ja koristio ukoliko negde sa prijateljima organizujem neko druženje van kuće. Sigurno ne bih davao za tako nešto preko 100.000 dinara, već bih radije 30.000-45.000 dinara, a ovo preko ako pretekne.

Kakvi su ovi modeli koji spadaju u jeftiniju ponudu, Blaupunkt, Vivax i ko se sve nudi, mi smo samo svratili do jedne prodavnice tehnike u okviru AVA shoping parka, i videli njihovu ponudu, JBL modeli pretpostavljam da su kvalitetni za svoj "renome", zato i jesu jače cene. Bitno naravno da može da radi preko bluetooth-a i da pustim Spotify ili Youtube Music, da mogu da nakačim USB ako napakujem neke pesme na njega po potrebi, mogućnost povezivanja mikrofona poželjna, gitara sad mozda mi ne treba, itd. Poželjno da je baterija što duža, kako mi sad svetli to mi nije baš u prioritetima, i naravno da je prenosan i da ima točkiće na sebi.

JBL PB 310 je najsnažniji zvučnik koji postoji (barem od ovih poznatijih) a da ima bateriju. Ja ga imam i prezadovoljan sam.

Uzeo i ja na kraju JBL Partybox 310, doduše ja sam jurio sa mikrofonom 310MC model, međutim nije ga bilo nigde dok sam našao da u istoj ceni prodaju zajedno komplet po 75.190 dinara, potom je sa tog jednog sajta nestao u ponudi, pa sam ga našao na drugom mestu, međutim kada sam ga poručio i dobio poziv iz kontakt centra gde sam poručio, pitao sam da mi provere da li ima mikrofon i par sati kasnije mi javljaju da ne dolazi sa mikrofonom ali da mogu da mi odobre 5% popusta zbog propusta uvoznika i kako je deklarisan da ide sa mikrofonom, tako da sam prihvatio ponudu.

Da li ste kupovali JBl mikrofon za njega žičani ili onaj set sa 2x bežična JBL mikrofona? Rekoh kad je bal, nek je maskenbal.

Ja imam žičani PBM100, odličan je mada bi i meni odgovarala više bežična varijanta nego je tada nisam imao u ponudi.

Nazad
Vrh Dno