Šta je novo?

JBL Creature II

Koko Bil

Čuven
Učlanjen(a)
27.10.2003
Poena
619
Dakle, moram da "izlijem zuc" nad ovim sranjem, jer nisam skoro video stvar koja vise kosta a manje vredi. Izgledaju stvarno super, i to je otprilike i jedino pozitivno sto se o njima moze reci. No, pale se (i gase) dugmencetom koje je zakopano izmedju zica na zadnjoj strani vufera, i svako ukljucivanje i iskljucivanje je vec dovoljno da covek pozali sto je dao pare za njih. touch-sensitive kontrole jacine zvuka su krajnja glupost - nikad ne znas u kojem su ustvari polozaju, pa se desi da igra zagrmi prilikom startovanja...

No najgore u vezi ovih zvucnika je zvuk. Kao laptop zvucnici sa vuferom. Altec Lansing AVS300 od 20 i kusur evra bojom, toplinom, punocom, kvalitetom zvuka, ubija ovaj set koji kosta oko 100. O nekim ozbiljnijim AL modelima kakav je atp3 da i ne govorim.

Odlicni su da stoje na radnom stolu i reprodukuju start windows i exit windows muzicke teme. Pa i za poneku pucacinu. Ali za slusanje muzike apsolutno nisu. Jos jednom, da nesto ovoliko kosta, a toliko malo vredi, retkost je cak i u svetu komponenti.

Prilozi

• B0006U6GH0.01._AA280_SCLZZZZZZZ_V57174588_.jpg
    B0006U6GH0.01._AA280_SCLZZZZZZZ_V57174588_.jpg
    8.7 KB · Pregleda: 92
pa, dizajn se placa, a ne performanse :crash:
a jos ako 'oces oba...:zgran:

pa vidi kako su mali sateliti kako si mogao da pomislis da su jaki.....

a u ostalom imas specifikacije koliko W rms. itd.

Meni tu nesto nije u redu.Ti ili nesto nisi dobro uradio ili su ti zvucnici na neki nacin neispravni posto ja kada sam ih cuo odushevio sam se kvalitetom i snagom cak mogu da kazem da nisam cuo bolje zvucnike za komp.

A ti si bas objektivan :) Mislim... nick, avatar i potpis :d

@avatar

ali sigurno nije odusevljen tim modelom...poseti sajt zvucnici su super...ali ovi nisu

Hahahah bolja dva uzastopna komentara davno nisam video :)

munja87 je napisao(la):
pa vidi kako su mali sateliti kako si mogao da pomislis da su jaki.....
Vidi, ja ih nisam ni uzeo zbog muzike, glavna stvar mi je bila upravo velicina satelita. Doduse, prodavac se, kao i gospodin JBL kleo da su to "najbolji zvucnici za komp...". E, pa ovaj sam post stavio upravo zato, ako ih neko kupuje da bi na njima slusao muziku, da ih obavezno prvo cuje, i po mogucstvu uporedi sa recimo Altec Lansingovim AVS 300. Zvuk koji izlazi iz ovih nabudzenih kutijica najbolje se moze opisati kao supalj i nema sta da trazi u poredjenju sa trostruko jeftinijim kompletom.

@jbl
Sta tu ima da se ne uradi dobro - povezes ih i jasis. Ne mislim da su neispravni, buduci da kad ih odrapis mogu da budu i prilicno glasni. Ne, pricam o kvalitetu zvuka kojem definitivno fale dubina, punoca, toplina - sve ono sto krasi AL kompletice. Mudro zbori emaniac - dizajn se placa, ne performanse, ali mislim da su ga malo preterali. Da kosta 50e, pa da kazemo da smo platili dizajn. Ovako, nista drugo nego shishanje.

Dovoljno ih je samo videti pa da znas da nema sanse nista zahtevnije da reprodukuju. Sta da ti kazem osim ako si bas nezadovoljan probaj da se zalis pa ti mozda vrate pare, ako si ih u Beraru uzeo, ili ako si ih negde drugde uzeo probaj odraditi zamenu. Ako ne, daj im vremena da se usviraju, pa onda mozda, ali bas mozda, pocnu da zvuce nesto bolje jer od takvih kompijuterskih smejurija nemoj da ocekujes cak ni dobar kvalitet zvuka.

PS- samo jos da dodam da si pored "dizajna" debelo platio i ona tri bela slova sa prednje strane

Poslednja izmena:
Vrh Dno