Šta je novo?

Javni (otvoreni) trakeri

Zuba1970

Znamenit
Učlanjen(a)
08.12.2011
Poena
1,465
Moja oprema  
Mobilni telefon
iPhone 13 Mini
Pristup internetu
  1. Optički internet
Moze li neko da mi da predlog za neki javni traker gde bih skidao BDRip-ove dobrog kvaliteta?
Trenutno koristim HDreactor.
Nerazumem se bas najbolje koja su pravila kod trakera za koje treba pozivnica da ne bih nesto zabrljao interesuju me za sada ovi javni. Kao sto napisah sa remuxima ili kvalitetnim BDRip-ovma (ovo ima prednost zbog za sada sporijeg neta).

Probaj HDClub, otvorene su registracije uvek.

Probacu, hvala.

Edit: vidim radi kao i HDreactor.

Poslednja izmena:
Evo i http://rutor.org/, koji je bolji od tog "reaktora", ne moras da se registujes i dobro je sidovano pogotovu stare stvari.

Poslednja izmena:
Da ne otvaram sad novu temu. Imam problem kad su brzine skidanja u pitanju. Do juce su brzine bile u proseku oko 600 kbps a za jedan film su isle i do 1 Mbps. A danas su oko 300 kbps. Internet mi uspori (sto mi se par puta desilo pa znam da je skidanje filma uzrok tome). E sad danas sam krenuo da skidam jedan film i pocelo je usporeno skidanje pa sam probao jos nekoliko filmova i kod svih je identicna situacija sa brzinom skidanja. Ajde da razumem jedan ali kod svih je isto. Napominjem da sam na mikrotorentu podesio da mi D: bude Unlimitad kao i kod U: Tako mi je i ranije bilo kad sam skidao razne torente i nije bilo ovakvog zakucavanja brzine.
Sta moze da bude problem jer sa ovom brzinom BDRip filmove od >7/8 GB ima da skidam danima.

Brzina najvise zavisi od seedera, mozda jednostavno nema dovoljno njih sa dibrim uploadom. Probaj i da dozvolis utorrentu da koristi vise konekcija po torrentu. Ja kad skidam sa privatnih trackera stavim 20 konekcija po torrentu a kad vucem sa javnih onda povecam na 50 i tada u 90% slucajeva vucem full brzinom (1,75 MB/s)

Mislim da sam resio problem. Kao i svaka corava koka koja ubode zrno. :) Isao sam u Preferences (zeleni tockic u uglu poslednji od 4 stavke) pa onda u Conection gde sam slucajno kliknuo na Random Port i promenio broj koji je bio u prozorcicu pored. Brzina mi se vratila na staro odnosno duplirala u odnosu na ovu koju sam imao ceo dan.
Barem se nadam da je do ovog. Pu Pu da ne ureknem. :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno