Šta je novo?

Java problem sa explorer(ima)

vlada ns

Slavan
Učlanjen(a)
29.11.2005
Poena
304
imam problem sa javom koristim IE6 mada imama i netscape 8 (sa kojim imama delimicno problem / u 90 % slucajeva neradi a u samo 10 % radi java i ostalo ) i java mi nikako neradi iako je u (ie) security - scripting podeseno sve na enable i imam instaliranu najnoviju J2SE (javu) ...

cela ova stvar mi predstavlja veoma veliki problem posto se kladim preko neta pa mi ovo onemogucava normalan rad ...

sto se tice antivirusa imam nod32 i webroot spy sweeper ali kada i njih iskljucim i dalje isto - PROBLEM SA JAVOM

platforma windows xp (sp2)

ako ima neko neki predlog ili jos bolje jasan odgovor da mi da bio bih veoma zahvalan , mozda da instaliram neki program ili neki test da izvrsim da se ustnovi u cemu je problem jer mi nije uopste do rusenja sistema (to sam uradio pre nekih nedelju dana) i vec ****** :-(

p.s.
pa cak nemogu ni ove smajlice da stavljam iako oni nisu java, zatim na download.com nemam niti jedan jedini download picture nego uvek moram da idem na more sources ... bas iritirajuce ... zatim na sajtu za livescore http://www.soccerstand.com/ nemogu da vidim rezove (sa nescape-om vidim samo u ie nevidim) (mada neverujem ni da su oni u javi) ... e sada ti smajlici i ta ostala ****** manje-vise meni je java rimarni problem jer vecina on-line kladionica ima dosta jave .

evo editujem po 'stoti' put uvek nesto zaboravim , kada god treba da explorer sam da odradi neki redirect to se nikada nedogodi nego moram sam da kliknem na link da bi krenulo ili kada treba da krene automatic download dok ja nekliknem nekrece ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno