Šta je novo?

Java igre i programi za noki-u ajmo ljudi neka akcija - raz

Haludza

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Pa pazarih noki-u 3510i te sam sad u akciji nabavljanja igara - programa za doticnu . Imam sledece igre :

Katoo
Gem Jam
Detonate
PickNShoot
Caveman
pacman
Ghostblade
Tetris
Bowling
Goldminer
B-man
Etc ...

Sve full 100% rade za 3510i , fale mi

prince of persia
Highway Racer
Siberian Strike
Detonate!
Rayman Bowling
Katoo
Collision Course
Snowboard-X
PrinceOfPersia
Summer Games 2004
Skate & Slam
Moorhuhn Kart Racer
Bowling
Gold Miner
Forbidden Jungle
Caveman
Earth Invasion
Cannons
Popstar
Oilrig
EroticSlideshow1
Pinball Castle
Gem Jam
Chopper Rescue

Imam prince of persia full za 7610 al meni treba za 3510i pa jel moze neka akcija i za to ...

Ja imam nokiu 7650 pa ne znam da li su sve stvari kompitabilne ( npr Doom, mp3 player, mini GPS, i neke druge sitnice)..

Pazi igre nisu kompatibilne zbog velicine ekrana . Tj. igra radi sve ok al se pola ekrana ne vidi . Imam dosta igara za 7610 pa ako ti treba nesto dojavljuj . Ako neko zivi preko i moze da skida sa nokia club-a ili Gameloft-a aj da se dogovorimo nesto da nam baci na mail mi njemu kintu - itd ...

Fon sam kupio kad sam i postavio onaj post , taj dan , tako da ga imam skoro 7 dana . Ma fon je do jaja ! Jedino nema voice-memo funkciju , al nema veze . Sto se tice prijema signala i baterije - do jaja , za bateriju me cudi posto sam mislio da kolor ekran trosi vise , al vise mi baterija traje nego i na 5110 i na 3310 . Melodije su strava stvar , pogotovo sto su midi fajlovi , a ja s tim batratam super , te sam odma' preradio U2 , New_Years_Day , pride , sunday itd. te depeche mode , enjoy_the_silence , stripped , te ondak mucke , te Monty Python , ma strava zvuce . E da mogli bi i neku razmenu po pitanju toga . Imam i super pozadine . Imam sav potreban softver za ubacivanje muzike , grafike i igara u 3510i , sa registracijom , te nemas brige za to . Ako imas potreban softver , lako je ubaciti bilo sta , posto 3510i ima malo zezanja sa sofverom . Pazi samo da ti ne uvale kabl za 3310 na foru kao isto je to , zato sto nisu isti ! Ima poseban kabl za 3510i a mogu ti reci de i to da nabavis...

jel mogu te igre da se ubace i u 3510 ili samo u 3510i?

Hajde posalji mi
na [email protected]
ako imas FULL verziju BREAKOUT, jer sam ja na ovoj mojoj Motoroli dobio samo FREE DEMO igre, Tetris sam vec obrisao (imao je ogranicenje od 1.5 min za igru sto je stvarno bezobrazluk!, umesto njega je tu PAC-MAN FULL :) a ja ti zauzvrat poklanjam jednu melodiju i jednu igru, pod WAP sekcijom na mom sajtu koga imas u potpisu.

Pozdrav,
cheers

Vrh Dno