Šta je novo?

jarići za kompjuter

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

gorang

Čuven
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
630
Menja čovek jariće za kompjuter (za svoje tri male ćerkice), bilo malo pre na beogradskom programu prilog, a koliko sam shvatio javili su se neki sponzori kad su videli celu priču tako da se priča lepo završila :)

Prilozi

• jarici-oglas.jpg
    jarici-oglas.jpg
    44.5 KB · Pregleda: 312
Poslednja izmena:
Pa natura...je osnovni oblik trgovine....Samo ovo je bash extrem.

Skupimo se lepo..i damo prilog da se sklopi takva mashina....za tu mashinu dobijemo odgovarajucu kolichinu jarica....zavaljamo sve to u blato (ko razume razume..;) ) pa na razanj i napravimo Bench Camp...nedge u prirodi uz dosta..:banana: i :bottle: ..sa malo :guitar: ...i ko sisha...j...:crash:
Eh samo da je april,maj mesec..ovako...bezveze....:D

Poslednja izmena:
pa septembar je, bice jos toplih dana :)

Al' ne more s kućište, d' ima negdi čo'ek posle da skući tih dvajestinu pčeladi... :bottle:

Ne lože se svi članovi foruma na ražanj,pivo i kamp za krkanje u prirodi..

... nego :d

Ali se zato lozi vecina :D. Ja sam za, prilazem grafiku, optickog misha, LG CD-R, i videcu sta jos imam. Selim se u Vrsac pa da se resim bespotrebnog prtljaga.:eyebrows:

s' postovanjem JA

bila je reportaža u Beogradskoj Hronici pre neki dan... čovek delovao sasvim ok i mislim da nije ništa smešno (bar meni nije bilo). Čoveku su ostale te životinje nakon što mu je umrla majka koja ih je držala; on nema nikakve koristi od njih, ne želi da ih ubije i ovo je logičan korak, kako kaže.

Poslednja izmena:
bila je reportaža u Beogradskoj Hronici pre neki dan... čovek delovao sasvim ok i mislim da nije ništa smešno (bar meni nije bilo). Čoveku su ostale te životinje nakon što mu je umrla majka koja ih je držala; on nema nikakve koristi od njih, ne želi da ih ubije i ovo je logičan korak, kako kaže.

Pa ochigledno chovek nije mogao da nadje meshtane da mu to oteraju na stochnu pijacu..pa da lepo uzme komp za kesh.
Ja sam bio vishe puta na takvoj...shta cu...kad su me kao malog svud redom vodali.

Poslednja izmena:
Ja ne znam sta je ovde smesno i ko zna kakva ga je muka naterala na takav oglas...

Pa niko se nije smejao .... i prica se lepo zavrsila, ovo je vise zanimljivo, i skroz ok ... inace na web halooglasima na naslovnoj strani uvek stave na naslovnu stranu 'najzanimljiviji oglas' , e tu ima bisera

@ivica: neka, ce da bude i u aprilu ovakvih oglasa, ne brini se :)

@all: ovakvim ljudima mozesh ladno da dash neki komp od 200-300mhz-a sa nekim BESNIM kucistem i da kazesh da je "PENTIJUM 4 (ili cak 5 :D)" jer on nece nikada provaliti sta je dobio. Samo josh da pishe na kucistu "Pentium 4" i to je njemu i previshe nego dovoljan dokaz i bice toliko ubedjen da je to Pentium 4 da ce biti potrebno jedno dve-tri nedelje ubedjivati ga da to nije zapravo TO.
Ja inace ovo ne bih mogao da uradim (nemam ja dushu za to, posle bi mi bilo jako krivo ako bih to uradio), ali samo komentarishem. Mislim ocigledno je koliko je covek upucen u "racunare" cim je dao takav oglas. Nego ja bih bash voleo da neko "ko ima para", neka firma ili ne znam ni ja sta, da mu poklone neki skroman racunar jer se meni cini da je covek bash zasluzio :)

p.s. Zamislite taj covek da vidi ovu temu :D

Čoveku su ostale te životinje nakon što mu je umrla majka koja ih je držala; on nema nikakve koristi od njih, ne želi da ih ubije i ovo je logičan korak, kako kaže.
E za to, svaka mu čast. Ali, to je licemerje... Ne želi da ih ubije, nego lepo pere ruke i prosleđuje ih drugima u klanicu... ako si čovek, onda budi čovek do kraja... Da je lepo naglasio da ljubiteljima životinja ili poštovaocima majke prirode ili nešto slično poklanja svoja stada i jata, u zamenu za računar, e to bi bilo nešto drugo... Da se razumemo, jesam ljubitelj životinja, ali nisam vegetarijanac, i smatram da svako treba da preuzme odgovornost za svoja opredeljenja, stavove i postupke...

Inače, ne nalazim neku duboku tragediju u ovome i potrebu da sad svi pognemo glave i prenebregnemo očiglednu dozu crnog humora koju ova priča sadrži... Kako je kad izgubiš roditelja znam i ja, ali prokleti divni život teče dalje, neumoljiv... A oglas je jednostavno nefunkcionalan, jer će na svakoj stočnoj pijaci dobiti bolju cenu, ili jednostavno direktnom prodajom preko oglasa, a na drugoj strani također i bolji deal za komp..

Što bi se čovek cimao da prodaje, pa da traži da kupuje itd itd.
Ovako, direktno: meni treba to, tebi treba ovo, i gotovo.

Evo, baš sad treba da sa mojima sa sela odradim neki deal: ja njima kompče, oni meni svinjče :D I svi zadovoljni!

@ivica: neka, ce da bude i u aprilu ovakvih oglasa, ne brini se :)

@all: ovakvim ljudima mozesh ladno da dash neki komp od 200-300mhz-a sa nekim BESNIM kucistem i da kazesh da je "PENTIJUM 4 (ili cak 5 :D)" jer on nece nikada provaliti sta je dobio. Samo josh da pishe na kucistu "Pentium 4" i to je njemu i previshe nego dovoljan dokaz i bice toliko ubedjen da je to Pentium 4 da ce biti potrebno jedno dve-tri nedelje ubedjivati ga da to nije zapravo TO.
ja ovako nesto nikada ne bih mogao da uradim

p.s. videh da je jedan moj posto iz ovog treda izbrisan,ali necju da kukam naravno i onako nisam znao pravi razlog takve razmene

Poslednja izmena:
Mislim da ovoj temi nije mesto ovde vec u drzavnoj Skupstini i ukoliko cilj nije ozivljavanje Bench humanitarne akcije zalazem se za njeno zatvaranje.

i meni je ovo zvucala vise humana prica, nego za ismejavanje, izvinjavam se ako sam je pogresno preneo... nesto slicno kao kad covek menja bubreg za stan, ili ona humana prica o tri brata koji sami zive sa bakom i sami se skoluju (osnovna/srednja skola), a posle im dobri ljudi pomognu jer se dobro dobrim vraca...

da sam hteo nekog da ismejavam rekao bih da od pcela koze i jarica mi komjuteristi najvise merkamo onu kozu :D

Joooj ne mogu da odolim. offtopic.

2 gorang> a zasto mi kompjuteristi najvise merkamo tu kozu?? Za klanje ili ......,)

s' postovanjem JA:smoke:

E sad ja znam shta bih ne bih mogao..da uradim a to je da tako prevarim choveka...ako je trazio p3 ili p4 moze da dobije i neshto izmedju...c2d npr e6300 ako ima dovoljno koza, jakanjaca i ako ono nisu afrikanozovane pchele..the killer bees ..:D

A ono shto znam..je da bih mogao jare u blatu...to je bar normalno...i nje nishta loshe tu....a kazu da je prste da polizesh.

Ako uvedu zakon, necesh moci ni prase a ni pastrmu bre da zakoljesh kod kuce..
Al' ne vrejum da tako neshto moze da prodje u skupshtini, bar ne u primitivnoj zemlji Srbiji. Nemamo mi takav mentalitet...a ni standard zivota jsoh uvek pa da nam se to isplati.

U Austriji(a verovatno i po ostaloj Evropi, pa i USA) se klanje prasica pa i ostale stoke debelo kaznjava ako je u kucnoj radinosti. Oni to tove da naraste al' u legalnim farmama pa onda...a mi...krk...od 10-12 prasica...ako neko prezivi da bude pastrma ili vepar ili da se prasi...

Sad ide polako oktobar i novembar..slave i praznici..i polako se smprema pravo svinjomorstvo u Srbiji.

@ Sarah Carigan: Pa shta bi ti sa kozom. Zadnje noge u chizme pa...:hump: (ekrem rad) :D kad si vec..rekao da si cool ,)

Nemojte tako..ljudi...vuchete me za tastaturu..:D pa moram da kucam ovde svashta kad vi od sela nishta niste videli pa se chudite.

Meni ne bi bilo mnogo chudno da neko menja 10 prikolica stajskog dubriva za ne znam shta...dve shtangle od 1gb rama...:d
Ocu da kazem da i go..na..imaju cenu..:D

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno