bila je reportaža u Beogradskoj Hronici pre neki dan... čovek delovao sasvim ok i mislim da nije ništa smešno (bar meni nije bilo). Čoveku su ostale te životinje nakon što mu je umrla majka koja ih je držala; on nema nikakve koristi od njih, ne želi da ih ubije i ovo je logičan korak, kako kaže.
E za to, svaka mu čast. Ali, to je licemerje... Ne želi da ih ubije, nego lepo pere ruke i prosleđuje ih drugima u klanicu... ako si čovek, onda budi čovek do kraja... Da je lepo naglasio da ljubiteljima životinja ili poštovaocima majke prirode ili nešto slično poklanja svoja stada i jata, u zamenu za računar, e to bi bilo nešto drugo... Da se razumemo, jesam ljubitelj životinja, ali nisam vegetarijanac, i smatram da svako treba da preuzme odgovornost za svoja opredeljenja, stavove i postupke...Čoveku su ostale te životinje nakon što mu je umrla majka koja ih je držala; on nema nikakve koristi od njih, ne želi da ih ubije i ovo je logičan korak, kako kaže.
ja ovako nesto nikada ne bih mogao da uradim@ivica: neka, ce da bude i u aprilu ovakvih oglasa, ne brini se
@all: ovakvim ljudima mozesh ladno da dash neki komp od 200-300mhz-a sa nekim BESNIM kucistem i da kazesh da je "PENTIJUM 4 (ili cak 5)" jer on nece nikada provaliti sta je dobio. Samo josh da pishe na kucistu "Pentium 4" i to je njemu i previshe nego dovoljan dokaz i bice toliko ubedjen da je to Pentium 4 da ce biti potrebno jedno dve-tri nedelje ubedjivati ga da to nije zapravo TO.
Ni ja ne bih mogao nikada da uradim ovo, ali tuzni deo cele price je sto postoji takvih ljudi koji mogu to da rade (a ima ih dosta i takodje Srbija je puna takvih)ja ovako nesto nikada ne bih mogao da uradim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari