Šta je novo?

jamo ili mission m31.m32?

voodoopetko

Slavan
Učlanjen(a)
18.07.2007
Poena
301
imam jamo e7sub concert serija, eisa nagrada receiver yamaha rx 430 i interesuje me koje zvucnike da kupim u igri su jamo e700, mission m31 ili m32 koje ce se preciznije cuti. razlog iz kom mi se dopala mission kutija jeste da se visokotonci cuju jako precizno dok jamo e700 nisam cuo kutije obe su cenovnog ranga oko 150-160e i ukoliko bi se odlucio za mission da li je `bacanje para` kupiti m32 s`obzirom da u odnosu na m31 imaju samo veci bas posto imam dobar subwoofer?

Ja imam isti sub kao i ti,ali i kompletnu seriju sedam.Prednji e770 centralni e7 i suraund e700 i to je spojeno na avr sony strdb798qs i dvd pioneer 585 i za moje potrebe to svira sasvim ok.Probao sam da suraund zvucnike e700 prebacim da mi sviraju kao prednji i da nakacim subwofer znaci 2.1 i mogu ti reci da ipak bolje sviraju dva e770 kao prednji koji su za to i namenjeni sa woferom.Mislim da su e700 ipak uradjeni da rade samo kao suraund i da tu dolaze do izrazaja ali to je ipak moje subjektivno misljenje.Ova komplet serija 7 jamo
u filmovima radi ekstra,mislim za to je i napravljena.
Imam jedno pitanje za tebe u vezi wofera.Da li ti zuji kad je ukljucen u struju.Dakle kad ne slusas muziku da li zuji iza kod hladnjaka kad je ukljucen u struju.
Meni zuji od prvog dana od kada sam ga kupio,mislim da je trafo u pitanju ali radi sasvim normalno.
Da li mozes da prislonis uvo iza wofera i da ga ukljucis u struju i da vidis da li i kod tebe zuji ili ne.
Izvini sad sto te malo mucim ali me bas interesuje.
Evo zakacio sam ti moj komplet zvucnika cisto da vidis kako izgledaju.
Pozdrav.;)

Prilozi

• Concert_BU-link.jpg
    Concert_BU-link.jpg
    4.3 KB · Pregleda: 114
Ja imam Mission 702 zvucnike, prezadovoljan sam. precizno sviraju, dubok bass, precizni visoki tonovi. Teram ih sam Onkyo A8630 pojacalom i sve radi bas onako kako zelim. Slusao sam M32, nisam nesto odusevljen. Imaju prenaglasen bass!

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno