Delija je napisao(la):Zaobidji Jamo...
Zoran Milosevic je napisao(la):http://www.jamo.com/Default.asp?ID=3825&M=Shop&PID=10705&ProductID=16773
jednom recju, ima ih i u comact varijanti...
Delija je napisao(la):@sp@le
Jednostavno zato sto su im zvucnici iz ove najnize klase katastrofa... Video sam im komponente van kutije (za starije modele iz E serije), tako da znam o cemu pricam...
Za techno je MNOGO bitna brzina bass-a, a sa tim Jamo-om bass ima da ti zvuci ko... necu da nastavim recenicu... :d Jednostavno, kutije sa 2 bass-a od 8" nije uopste jednostavno napraviti da dobro zvuce i da ne "muljaju" bass + to kosta...
A tezina kutija - 13.8Kg za kutiju visine 1 metar i sirine i dubine preko 25cm sa 2 basa od 8"??? :trust: Pa samo iverica od 1.5cm debljine za tu velicinu je teza od toga... :S:
http://www.jamospeakers.com/Default.asp?ID=3825&M=Shop&PID=10705&ProductID=16851
Delija je napisao(la):Zeznuto je jako, posto to sto tebi treba kosta...
Koliko max para bi dao?
Lappy je napisao(la):Onaj JBL E100 sto si stavio link, kod nas u prodavnici kosta 630 eura, a po oglasima sam nailazio i za 550.
Izgleda stvarno impozantno uzivo, 2 x 10", kutija pored mnogo prodavanih i hvaljenih Wharedale Diamond 9.5 izgleda kao da mu je mamaAli nisam ih cuo, a i da jesam ne smatram se bas kompetentan za neko misljenje.
Sigurno je bolje od jamo-a, a opet 630 eura mi nesto malo deluje za nesto toliko a da bude lepo odradjeno. A opet, ipak je JBL :trust:
sp@le je napisao(la):Zorane znam da su kvalitetniji ti zvucnici sto ti predlazes al ja ne jurim sam vrh hifi,a i cena im je vrh 70000din naspram e680 su mnogo skuplji.Taj model koji si naveo ima po 1 vufer od 160cm naspram 2vufera od200cmm kod e680 modela.Sto za muzku koju ja slusam je presudno,znaci jacina basa.
posalji mi na pm gde to moze da se nadje ,da se ne reklamiramo ovde![]()
Delija je napisao(la):BTW, gotovih ovakvih kabineta nema. Jedinstveni su u svetu...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari