Šta je novo?

Jamo E350

Zare

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2003
Poena
630
Hteo bih da kupih HI-FI zvucnike a ovo je jedino sto sam nasao u Kragujevcu da uopste lici na zvucnike. Podni su sto mi odgovara zbog rasporeda a i snaga je OK. Da li je neko imao prilike da ih cuje? Malo mi je neobicno jer nema srednjetonac a ima 2 basa. Cena je oko 12.000 din.
Pozdrav.

http://www.kieskeurig.nl/nl/product.nsf/search1/Jamo%20E350.htm
System 2 Way Bassreflex
Woofer (inch/mm) 2 x 6½ / 165
Midrange (inch/mm)
Tweeter (inch/mm) 1 / 25 Dome
Power, long/short term (Watt) 100/140
Sensitivity (dB - 2,8V / 1m) 92
Frequency range (Hz) 55-20000
Cross-over frequency (Hz)
Impedance (Ohm) 8
Total volume (liters) 47.2
Weight (kg/lb) 10.40 / 22.93
Dimensions HxWxD (mm/in) 842.00x224.00x250.00 / 33.15x8.82x9.84

Jeste cena za par. Nesto malo ispod 12.000 din.

Da li znas koja im je radna snaga, tj, do koliko ulaznih vati mogu da rade?

The Minister je napisao(la):
Da li znas koja im je radna snaga, tj, do koliko ulaznih vati mogu da rade?

Ne znam nista vise od onoga sto sam nasao na netu.

Poslusaj malo taj Jamo.Ja sam imao Jamo i kutije su u principu ok,ali.....
Basevi mi ne zvuce najbolje.Nemaju bas precizan i odsecan bas....

The Minister je napisao(la):
Da se razumemo, Jamo ne spada u visoku klasu kutija...

Bas zato me i interesuje da li je neko slusao malo vise ovaj model. Ja u zadnje vreme imam na pojacalo povezane Philips zvucnike od midi linije
pa sve drugo sto cujem je savrsenstvo. Cak mi i Genius 5.1 drveni zvuce fantasticno.

Rasa je napisao(la):
...

Onda ces biti vise nego zadovoljan sa Jamo-m.

U tom slucaju sigurno. Ali nameravam da kupim malo bolje zvucnike tim pre sto sam imao priliku da cujem moje pojacalo sa studijskim monitorima DITON SELECTION (cini mi se da se ovako pise) koji su novi placeni kao novi zastavin 101. Naravno ne pada mi na pamet da dam tolike pare a i nemam ih ali neki normalni zvucnici...

Rasa je napisao(la):
Basevi mi ne zvuce najbolje.Nemaju bas precizan i odsecan bas....

Zavisi koje, u principu za ove jeftine si u pravu, ali mozda i najbolji bass na svetu (komercijala) u kategoriji bookshelf, ima Jamo concert 8.

Misko je napisao(la):
...

Zavisi koje, u principu za ove jeftine si u pravu, ali mozda i najbolji bass na svetu (komercijala) u kategoriji bookshelf, ima Jamo concert 8.

Zaboravio si da napomenes da im je Concerto jedina ljudska serija :mrgreen: i naravno, zaboravio si choveku da saopshtish cenu za to bookshelf zadovoljstvo. ;)

Samo jedna mala ispravka, Jamo serija je concert bez o na kraju, a sa o je Sonus faber cisto da se neko ne zbuni.

Nazad
Vrh Dno