Šta je novo?

Jako cudan problem!

Snake1989

Slavan
Učlanjen(a)
13.05.2010
Poena
270
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi Mi9
Pametni uređaji
Huawei Watch GT2 Pro
Steam
SnakeT1989
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pre jedno pola godine pa i vise cini mi se, imao sam problem sa racunarom, zamrzavao se non stop, blue screen cim udje u windows, znaci komp je bio totalno nefunkcionalan. Problem sam resio tako sto sam na ploci zamenuo mesta SATA prikljucima, tacnije hard disku i citacu. Komp je stvarno savrseno radio sve do juce kad je opet poceo da brljavi, ama bas nije bilo razloga da pocne da zeza, niti sam otvarao nesto, instalirao neke bzvz programe koji bi doveli do nekih konflikata jer citao sam da 'plavi ekran' brljavi i zbog virusa i svacega. I sad sam opet vratio prikljucke na staro mesto kao pre sa kojima je brljavio i sad radi. Mene zanima sta je tu problem, zbog cega se ovo desava? Nikad necu shvatiti taj rad racunara kad pocne da brljavi odjednom:mad:

Mozda ti samo kablovi ne valjaju . Jesi li probao da testiras racunar nekim programima ?

Mozda ti samo kablovi ne valjaju . Jesi li probao da testiras racunar nekim programima ?

Nisam testirao programima. Pa moguce da su kablovi ili portovi na ploci. Sutra cu detaljnije da ga pregledam :D

Pokusaj da izvadis memoriju, izduvas slotove za memoriju i prebrises gumicom za brisanje kontakte na samim plocicama memorije. Zamrzavanje najcesce bude usled memorije.

I jesi li resio problem ?

Sljaka kao sto sam rekao kad promenim mesta SATA portovima, kad obrnem mesta citacu i HDD. Bio sam se pre dok nisam znao da je do ovog zezao sa memorijom, brisao, menjao mesta stapicima ali dzabe kad me zeza SATA port ili kabel.

onda je verovatnije sata kabl koji je prvo sluzio za povezivanje hdd-a neispravan, pokusaj da vratis kao sto je bilo i da zamenis sata kabl za hdd

Nazad
Vrh Dno