Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ja sam je nabavio chim se pojavila i nisam se razocharao jer sam znao shta cu da dobijem... dakle to nije nova kampanja sa novom mapom i novom prichom.. to je samo mod koji je komercijalizovan (kako za koga ) .. tu su nova oruzija i nekoliko izmena u samim gradovima... sushtinski igra je veoma veoma slichna originalu ali osim ako nisi neki freak za igru koji je sve znao napamet dobro ce ti doci da se podsetish kako su igre nekad bile dobre... i da mnooogo je teza nego original... grafika?! pff bre... ova igra je za one koji nikad nisu ni mislili da je sve u pixelima shaderima i ostalom papazjanijom.... takvi nek se drze pucachnina kao shto je fry cry...
p.s. pored silent storma pravo potezno osvezenje ... konachno...
... sushtinski igra je veoma veoma slichna originalu ali osim ako nisi neki freak za igru koji je sve znao napamet dobro ce ti doci da se podsetish kako su igre nekad bile dobre...