Šta je novo?

Jade Empire

Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379
Posto niko nista ne govori, evo mali info ...

Igra je pokupila dobre kritike kada je izasla za XBOX, videcemo kako ce reagovati PC publika ...
Licno, meni na prvi pogled ne deluje nista posebno, nisam se udubljivao u pricu, jer me odbila malo ta azijska tematika (nisam rasista :D).

P.S. Igra je kao i C&C3, sa zakucanim frejmrejtom, medjutim, moze da se resi tako sto cete u JadeEmpire.ini fajlu vrednost stavke ClampFPS promeniti iz 1 u 0. :)

Poslednja izmena:
Pusti frejmrejt.
-jel potpuno linearno?
-jel k'o fable?valjda nije...
-kakve su kontrole?

Pusti frejmrejt.
-jel potpuno linearno?
-kakve su kontrole?

Da, na osnovu onog koliko sam probao, rekao bih da je prilicno linearno. Sto se kontrola tice, vrlo iritirajuce je sloboda pogleda po vertikali, limitirano je ... Borba suvise kruta

Pusti frejmrejt.
-jel potpuno linearno?
-kakve su kontrole?

Da odogorim sam sebi.:) Odigrao sam sat vremena pa da podelim utiske.

-jeste linearno
-nije k'o Fable,daleko je bolje
-kontrole su dosta dobre,s'obzirom da je konvertovana odlicne su

Dakle,prica deluje zanimljivo.Dijaloga ima dosta,bas kao i u KOTOR-u.Kretanje je nekako slicno kao tamo,mozda nesto bolje.Borbe su u stilu Mortal Kombata,ima tu sta da se nadogradjuje pa verovatno zbog toga ovo RPG-ne vidim zbog cega drugog:D .Grafika za danasnje standarde nije nista posebno,igra nije zahtevna ni najmanje.Bar tako deluje.Trebalo bi da radi i na slabijim masinama.Definitivno cu igrati dalje,nije lose:)

Ja presao... simpaticna je igra...
nervira me sto su napravili te ocajne video fajlove i nagojjili igru na 6gb, umesto da su je lepo ostavili na 2 gb i koristili engine same igre, sto bi i bolje izgledalo, a onda bi mogli da kreiramo likove...
meni je licno grafika na zadovoljavajucem nivou, obzirom na tip igre i na rezoluciju koju sam terao (native)

Evo i ja da se prikljucim...Igra nije losa,oce malo kamera da se gubi kad ste u borbi sa vise protivnika,al ok.Grafika pristojna,kontrole su dobre..Ima samo malko vise dijaloga po mom ukusu..Mogli su malo to da skrate,ili da ubace u pojedinim trenutcima mogucnost prekida dijaloga..al opet ajd...I da ,stigao sam u jazbinu lotus assasina,i sad se shibam sa glavnom ribom :) i skoro sam sve side questove odradio..napucan mi borac do j... :)

Sta sve trpaju u RPG ovi konzolasi:trust: .Ccc,ovo nije ni R od RPG.Kad se posmatra kao avantura moze da prodje,ima pristojnu pricu.Kad poredis ovo sa Gothicom ili Oblivionom,mmm ma ne moze da se poredi nikako.Dole rekoh da ima sta da se nadogradjuje,sad vise nisam siguran da je tako jer mi nesto i ne deluje kao da to ima uticaja na samu borbu.Linearno da linearnije ne moze biti.Mozda sto sam navikao na Gothic pa mi zato ovo deluje potpuno prosto:D .

Pa nista,predjoh je i ja..Zanimljiv obrt pri kraju igre..Nije losa pricica ispala..A i igra nije kratka bas koliko mi se cini,sve u svemu fina igra :D

moram probati, deluje interesatno...

PS. Menije FABLE bas bio extra, ne poredim ga sa gothicom i oblivionom jer nije takva igra. Zeljno cekam neki nastavak :) (ili novi KOTOR jos bolje)

PPS. Kad malo bolje razmislim, FABLE sam presao dva puta, i kreno treci put, a oblivion mi recimo ne pada na pamet da igram drugi put, a gothic 3 sam prestao da igram jer je zahtevnost smor...mozda za dve godine zapocnem ponovo...

Poslednja izmena:
moram probati, deluje interesatno...

PS. Menije FABLE bas bio extra, ne poredim ga sa gothicom i oblivionom jer nije takva igra. Zeljno cekam neki nastavak :) (ili novi KOTOR jos bolje)
.

Ako ti je Fable bio extra ovo ce ti biti izvanredno.Jer je slicno ali deluje mnogo kompletnije.KOTOR je nesto drugo,to je ipak Star Wars:)

imam problem kada pokrenem .exe javi mi sledeci error

errorus4.png

ne propushtash nista spec. po mom mishljenju igra je jadan prosek

Po slikama i pročitanim review-ovima bih rekao da je KOTOR-olika igra. Nikad mi se ni u Kotoru nije dopadalo to što su kontrole malo lagovale, tj. što nema pokretanja pogleda gore i dole (obe igre su bile kreirane za xbox 1), mada su to bile dobre igre, pogotovo za ljubitelje SW-a. Ovo deluje kao da nije posebno vredno igranja, na bilo kojoj platformi, ali ko zna...

znas li ti otkada je ova igra ? (ne za PC, vec za konzolu ?) :)

Po slikama i pročitanim review-ovima bih rekao da je KOTOR-olika igra. Nikad mi se ni u Kotoru nije dopadalo to što su kontrole malo lagovale, tj. što nema pokretanja pogleda gore i dole (obe igre su bile kreirane za xbox 1), mada su to bile dobre igre, pogotovo za ljubitelje SW-a. Ovo deluje kao da nije posebno vredno igranja, na bilo kojoj platformi, ali ko zna...

igra nema veze sa kotorom, realno, kotor je vrh igra za ovo

Ovo teško da se može nazvati RPG-om uopšte. Stalker je veći rol-plej.

Nazad
Vrh Dno