Šta je novo?

Jacina zvuka u XP-u?

• Začetnik teme Začetnik teme Dabar
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dabar

Čuven
Učlanjen(a)
26.01.2001
Poena
619
Danas sam primetio da kada kliknem na ikonicu za jačinu zvuka, tj. na klizač za pojačavanje, ne čujem kontrolu jačine u zvučnicima već iz zvučnika u kućištu čujem kratki bip. Reinstalirao sam drajvere zvučne kartice, ali bez rezultata. Retko koristim pojačavanje zvuka putem te ikonice, pa zato nisam ni primetio od kada mi je taj problem, ali volim da mi sistem funkcioniše kako treba. Da li je neko imao ovakav slučaj?

Jel se zvuk pojaca ili smanji kad podesavas slajder. ako je to slucaj onda je sve uredu. Taj kratki blit ili bip ti govori da si podesio zvuk tj. samo te obavestava da si dirao taj slajder.

Ah taj ding. Oće to! Evo fix-a u attachmentu. Samo promenu extenziju u .reg , pa double click i importuj ga u registry

Start, control panel, sounds and audio devices, sounds pa nadji tu jer si tu i iskljucio zvuk "ping" pa ti je ostao samo onaj zvucnik na kucistu...

Smith je napisao(la):
Ah taj ding. Oće to! Evo fix-a u attachmentu. Samo promenu extenziju u .reg , pa double click i importuj ga u registry
Hvala ti. Operacija uspela. cheers

Broz je napisao(la):
Start, control panel, sounds and audio devices, sounds pa nadji tu jer si tu i iskljucio zvuk "ping" pa ti je ostao samo onaj zvucnik na kucistu...

Problem i nije baš bio toliko jednostavan. Pogledaj attachment koji sam postovao

Nazad
Vrh Dno