Šta je novo?

Jace napajanje

GhostFace

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2002
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i5 750 @ 2.67GHz + CM Hyper 212+
Matična ploča
Gigabyte Technology Co. Ltd. P55A-UD4 (Socket 1156)
RAM
12 Gb DDR3
GPU
ATI AMD Radeon HD 5850
Storage
Silicon Power 500GB + Seagate Barracuda 3TB
Zvuk
Tascam external
PSU
Chiftec CFT 600
Kućište
CM 690 II Advanced
Monitor
Samsung
Miš & tastatura
Logitech K740 + Logitech MX Revolution
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Jel moze neko da mi preporuci neko adekvatno napajanje za moju konfiguraciju. Davno sam jos trebao da kupim al nikako da se sastavim.. jer 350w za ovu vrstu konfiguracije je zaista malo, uostalom mislim da nije neka marka u pitanju jel sam ga dobio uz kuciste. Pa sam resio da ga pocastim sa nekim kvalitetnijim i jacim .

poz :D

Poslednja izmena:
Jel moze neko da mi preporuci neko adekvatno napajanje za moju konfiguraciju. Davno sam jos trebao da kupim al nikako da se sastavim.. jer 350w za ovu vrstu konfiguracije je zaista malo, uostalom mislim da nije neka marka u pitanju jel sam ga dobio uz kuciste. Pa sam resio da ga pocastim sa nekim kvalitetnijim i jacim .

Pretpostavljam da su ti podaci iz moja mašina bajati?

Do kolko para???Kolko vati???

@ Nikolaus Podaci nisu bajati :)

@beginer pa recimo do 50 eu ..pa sta znam 500 - 550 w

LC power 6550GP 550W.

Corsair TX650, 650W ono je malo skuplje(negde je oko 80tak evra),ali je ovo napajanje best buy.
Bolje skupis jos 30 evra i uzmes zver i ne mislis...TO je moj predlog

@BEGINER znam da je corsair dobar, citao sam dosta o njemu ali je skup

@Nikolaus zanimljivo mislim da je za tu cenu ok LC power, gledao sam na itsvetu ima Chiftec GPS-550AB-A 550w za 54 eu takodje interesantna ponuda koju je aca nasao OCZ500SXS-EU 500W 50eu

E sada sta najpre uzeti LC Power , Chifterk ili OCZ

Za Chiftek svi znamo ko je.. LC Power i OCZ ostaju mi kao nedumica. I da citao sam dole par postova vidim nahvalise taj OCZ kazu da je bolji od LC Power'a , haha a niko ne spominje chiftec :)

Poslednja izmena:
Jeste malo skuplji,ali ja opet stojim iz toga da je bolje sacekati jos neko vreme,skupiti pare i uzeti provereno,neko zbog 15-20evra i zurbe zaleteti se i uzeti nesto losije...Ali to je samo moje misljenje...
Sto se tice ostalih napajanja,od tri navedena ja bih uvek iso na Chifteca:)
Ako se dvoumis izmedju LG-a i OCZ-a,moj glas ide OCZ-u:wave:

Za takvu masinu mu sigurno ne treba Cors od 650w (taj moze da gura 3 takve masine) :)
Pomenuti OCZ je i vise nego dovoljan, cak pi posao odlicno odradio i recimo Gigabyte od 460w (unutra je FSP), kosta oko 35e.
Ostatak para potrosis da proslavis novo napajanje :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno