Šta je novo?

J70 baterija

Q

qaz

Guest
Ponovo ja sa J70
Baterija je ona Litijumska od 800mAh
Traje u proseku jedno 2-3 dana, tacnije oko 60-70 sati.
Mobilni ne iskljucujem nocu. Ne telefoniram prefise cesto, signal je stalno max.
Jel to normalno ili previse malo. Imao sam nokiu prije i (5110) i trajala je duze.
Molio bih vlasnike j70 (il j7) da se jave i kazu mi kakvo je njihovo iskustvo sa baterijom.
Pitam, jer mi je telefon prije blokirao pa mi je sada sve sumnjivo.

blokiranje je reseno otkad je uradjen factory reset al mi baterija traje cudno kratko...
4-5 dana bez gasenja nocu ili ga nocu ugasis?
Mozda ima veze koja je mreza, ja sam 063

Znam da je kod nekih Sony modela(ne konkretno kod tvog) postojao problem da ako su lose dekodirani cevce bateriju

cek malo, zar to ne vazi za sve dekodirane fonove???/

Bax je napisao(la):
Znam da je kod nekih Sony modela(ne konkretno kod tvog) postojao problem da ako su lose dekodirani cevce bateriju
Da li neko može da mi objasni pojam "loše dekodiran telefon" ?! Ako je kupljen kodiran telefon, a on radi na našoj mreži znači da je dekodiran, a ako neće da prihvati našu SIM karticu znači da nije dekodiran. E sad gde je tu pojam loše dekodiran. A sony J 70 se dekodira preko tastature tako da neverujem da je u tome problem.

gledam garanciju i pise da je baterija potrosni materijal i da nespada pod nju. Izem im sliku, prvo mi uvale telefon sa losim softwerom (stalno blokirao), baterija u startu traje kratko i sad ako im se budem zalio ce mi samo pokazati srednji prst
balkanska posla

qaz je napisao(la):
gledam garanciju i pise da je baterija potrosni materijal i da nespada pod nju. Izem im sliku, prvo mi uvale telefon sa losim softwerom (stalno blokirao), baterija u startu traje kratko i sad ako im se budem zalio ce mi samo pokazati srednji prst
balkanska posla

Da nisi mob.tel kupio u MobiHouse-u, Chumicevo sokace FX

qaz

nazalost jesam, zasto pitas!? I kako si pogodio?

Re: qaz

qaz je napisao(la):
nazalost jesam, zasto pitas!? I kako si pogodio?

Imam parapsiholoske sposobnosti ;)

Uzgred, i ja sam tamo kupio caletu mob.tel (Nokia 3330), sa istim problemima... Prvo su mi dali tel sa LiIon baterijom, koja nije radila kako treba (gasila se i sl), pa kad sam otisao da ga zamenim, dali su mi "ispravnu" bateriju - bila je ispravna, samo sto je bila NiMH (a ja sam insistirao da bude LiIon!). Onda me je ona plava riba sto tamo radi ubedjivala kako Nokia 3330 ne moze dobro da radi sa LiIon. Ja sam ondaK hteo da im ga vratim... E, onda su mi oni obecali da ce mi za par dana naci LiIon bateriju koja ce raditi OK. Dali su mi je pre nekoliko dana, i sad je sve (izgleda) OK. Koji smorovi...

MobiHouse FX FX FX

plava riba... znam na koga mislis, melje li melje...
pa nista, javicu im se pa cemo vidimo sta ce da bude, ipak baterija u startu kratko traje... samo da nepocnu da me dave da kao nisam dobro fromatisao bateriju...
thnx za odgovore

Kako si uopste uspeo da ih nabedis da ti zamene bateriju!?!?
Danas telefon ponovo blokirao, zvao ih kaze donesi da se popravi... ja usput spomenuo i da traje svega 2-3 dana on kaze da je to normalno.... pa naravno, sta bi drugo

Vrh Dno