Šta je novo?

J Lo music videos download !

kaja

Čuven
Učlanjen(a)
10.02.2002
Poena
604
da li neko zna GDE mogu da nadjem poslednji spot J Lo, sa KOG sajta mogu da ga skinem? pesma se zove "I'm glad" - 100% kopija kadrova iz Flashdance filma ?

anyone?

J Lo se bas izblamirala u tom spotu!

.

ma koji ce ti to djavo:)

bas vam hvala

ma to nisu odgovori koje sam ocekivala
no dobro :)

pa Zoni, ako cemo bash da biramo J Lo je u svakom sluchaju bolja od Jelene Jevremovic koju si ti nedavno trazio ;) :)

pogledaj na kazaa,unesi ime pesme i mozda i ima spot

byMaX je napisao(la):
J Lo se bas izblamirala u tom spotu!

Da, jako loše izgleda, a i ne igra nešto kako treba, plus neće ni da radi remake Flashdance :)

Mmmm, Jenny.......

Jedino sto je pametno doticna J.L. gospodja uradila bio je onaj film "U Turn", posle je mogla ladno da se....

ZoNi je napisao(la):
e, ja nisam trazio Jelenu, nego jednu njenu pesmu... i mislim da Jelena ipak bolje peva nego J Lo... e, sad - izgled... hm

Hmm, napisao sam poveci reply ali sam ga obrisao, nisam neshto u fazonu da se raspravljam oko toga... a i ono, koliko ljudi toliko cudi...

Misha je napisao(la):
pa Zoni, ako cemo bash da biramo J Lo je u svakom sluchaju bolja od Jelene Jevremovic koju si ti nedavno trazio ;) :)

Da, taman sam pomsilio da ima super ukus, kada mi je trazio koncerte Majkla Dzeksona :)

kajo, salimo se mi, imam ja dosta njenih spotova i jedan live nastup, ali nemam taj spot...

pozdrav

koji ste vi bre kehm :) dajte devojci pomozite ja bi da znam :p

kazaa!!! :)

hvala svima i Higlanderu za Kazaa jer je do sada nisam uopste koristila i tu sam nasla Dzeniku - i spotove!!

kazaa je odlicna

eto,ipak ispadoh ja u pravu:)

!!!

sta god neko da ima a tice se J Lo (slike, spotovi, divx... bilo sta) neka mi javi na private...zanimam me sve...pa ako neko nesto ima i voljan je da snimi, kopira itd. ..Tu sam.

Vrh Dno