Šta je novo?

Izrada shtampanih plocica

Učlanjen(a)
15.07.2000
Poena
630
Hteo bih da napravim phono stage, skinuo sam sa neta shemu, opis gradnje, ali me zanima da li znate nekoga ko bi mi napravio shtampanu plocicu (i po kojoj ceni)?

Cuo sam da neki program radi nacrt ploce, ako mu nacrtate shemu, moze li to?
Ako ovo gore nije moguce (sa programom), imam i nacrt ploce za jedan od projekata, pa da li neko moze da je uradi po nacrtu (i ko?) ?

POZ :)

Scorpio(DDMF)! je napisao(la):
Hteo bih da napravim phono stage, skinuo sam sa neta shemu, opis gradnje, ali me zanima da li znate nekoga ko bi mi napravio shtampanu plocicu (i po kojoj ceni)?

Cuo sam da neki program radi nacrt ploce, ako mu nacrtate shemu, moze li to?
Ako ovo gore nije moguce (sa programom), imam i nacrt ploce za jedan od projekata, pa da li neko moze da je uradi po nacrtu (i ko?) ?

POZ :)

...probaj ovde http://www.konelek.co.yu/ cheers

Ima firmi za pravljenje stampanih ploca samo reci za koji grad. Tu u NS imas npr. Bazu, u Bg ne znam, ali sam cuo da i Pupin isto radi to, takodje ako je nesto ozbiljnije odneses u Sentu (ne znam tacno naziv firme) i oni posalju preko u Madjarsku na izradu.
Naravno prvo nacrtas shemu u Protelu (Orcadu, itd...) i program ti na osnovu toga napravi PCB, i ti onda taj fajl nosis njima. A takodje mozes odmah rucno da crtas PCB ako ti je jednostavnije.

Nazad
Vrh Dno