Šta je novo?

Iznajmljivanje konzola

Lazarus

Čuven
Učlanjen(a)
21.04.2004
Poena
620
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ljudi, da li u Beogradu može negde da se iznajmi Xbox360 i/ili PS3??

Hvala unapred.

Poslednja izmena:
Playstation3 nema nigde da se iznajmi, to sigurno, a za Xbox360 već ne bih znao :)

Imas na Halo oglasima lika koji iznajmljuje. Ako ne nadjes, javi na PM da ti ga bacim

Nadjoh kontakt za ps3, pregledah halo oglase ali ne nadjoh reshenje...
dakle iznajmio bi na jedno veche (vecheras :) ) konzolu ps2 ili ps3 pozeljno bar dva dzojstika i sportske igre poput pes (WE), nba... jednostavno da mozhe da igra vishe igracha i da je pogodno za vecernju zabavu :)

Ukoliko neko ima ovo shto mi treba ili zna ko zna neka mi posalje PM ili SMS na 063 77 27 000

Nadjoh kontakt za ps3, pregledah halo oglase ali ne nadjoh reshenje...
dakle iznajmio bi na jedno veche (vecheras :) ) konzolu ps2 ili ps3 pozeljno bar dva dzojstika i sportske igre poput pes (WE), nba... jednostavno da mozhe da igra vishe igracha i da je pogodno za vecernju zabavu :)

Ukoliko neko ima ovo shto mi treba ili zna ko zna neka mi posalje PM ili SMS na 063 77 27 000

Ima kolko oces ljudi koji iznajmljuju PS3 na halooglasi.co.yu. Ima ih jedno desetak. Tako da..........

jel ima neko informaciju za iznajmljivanje WIIa na teritoriji Beograda...

...bas vadim iz mrtvih al' rekoh da ne otvaram novu temu... Nintendo Wii u Bgd za iznajmljivanje, gde i koliko para? Hvala!

I ja sam tražio Wii, ali nigde nisam video oglase za BG....našao sam za NS i još neka mesta, ali BG ništa...

A da li je dozvoljeno uopste ovde kaciti takvu vrstu prakticno oglasa pa mozda zato niko nista ne pise ili zaista nema nigde. I ja sam nasao za NS i za Sentu, cini mi se?!?

je l' ima na kraju neko informaciju gde može da se iznajmi Wii u Beogradu? Hvala!

Vrh Dno