Šta je novo?

Izmena Open/Save/Import/Export dijaloga?

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Mene zanima da li je moguce (i kako) izvrsiti izmene lokacija koje su ponudjene sa leve strane Open/save/etc dijaloga (Desktop, My Documents, My Computer....) tako da izbacim sta mi ne treba i da po potrebi dodam neke svoje lokacije koje bi vodile do, u tom trenutku, cesto koriscenih direktorijuma?

koji Win?

U XPu se to lako radi pomocu TweakUI-a (preporuka: verzija 2.1)

Medjutim, po mom misljenju, bolje resenje je AutoDialogs, koji dodaje dugme sa listom foldera pored Close dugmeta u svim Win Wxplorer prozorima (ukljucujuci i Open/save)

vidi: http://www.metaproducts.com/mp/images/screen/mpADV-2.gif

Ako sam dobro razumeo ti bi da umesto My Documents bude neki tvoj Favorites direktorijum?
To ne moze 🙁
Mozes da promenis default dir za My Documents i ostalo, ali pretpostavljam da nisi to hteo...

Crni je napisao(la):
Ako sam dobro razumeo ti bi da umesto My Documents bude neki tvoj Favorites direktorijum?
To ne moze 🙁
Mozes da promenis default dir za My Documents i ostalo, ali pretpostavljam da nisi to hteo...

Nisi razumeo, ja samo zelim da dodam sa strane jos "linkova" sto upravo radi program sa adrese http://www.ioisland.com/placesbar/index.php

Hvala Zoni.

Sta ce program za to? Napravis sta hoces i sacuvas reg fajl. Moze 5 foldera max.

HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Comdlg32\Placesbar\

Ako to nije dovoljno onda koristis neki dodatak tipa tog PlacesBar Tweaker-a.

Pa ne moze. To sam i ja rekao zar ne?
Stavio sam sve modifikacije registry-ja u jedan fajl tako da mi ne treba nista vise.

Tako je. Koristi se AutoDialogs (moja greska: PlacesBar Tweaker)

Nazad
Vrh Dno