Šta je novo?

Izletanje iz programa

Roger

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2002
Poena
609
Evo u cemu je problem. Imam Win2k I ponekad mi se neki programi poput Design Spacea, Opere, AutoCad-a jednostavno zatvore, a racunar izbaci poruku:
“Opera.exe – Application error

The instruction at “-x77fcbac4” referenced memory at “0x00300000”. The memory could not be “written”

Click on Ok to terminate the program
Click on CANCEL to debug the program”

Jel imao neko slican trip i da li zna o cemu se radi?
Pozdrav

jel imas neki visual studio instaliran?

Roger je napisao(la):
Evo u cemu je problem. Imam Win2k I ponekad mi se neki programi poput Design Spacea, Opere, AutoCad-a jednostavno zatvore, a racunar izbaci poruku:
“Opera.exe – Application error

The instruction at “-x77fcbac4” referenced memory at “0x00300000”. The memory could not be “written”

Click on Ok to terminate the program
Click on CANCEL to debug the program”

Jel imao neko slican trip i da li zna o cemu se radi?
Pozdrav

Uzrok problema moze biti bilo sta. Od softverskog problema (sto bi za tebe bilo najbolje) do hardverskih problema tipa (overklok, pregrevanje necega- harddisk, memorija, procesor, napajanje). Ako je racunar overklokovan onda ga vrati na normalu. Proveri temperaturu procesora, testiraj memoriju.

Ja sam imao iskustva kada mi je windows izbacivao najrazlicitije poruke (application error, ilegal operation) i tek posle nekoliko reinstaliranja windows sam uspeo da ukapiram (nisam hteo da pogledam istini u oci) da je to ipak problem do hardveractp;

Miroslav je napisao(la):
jel imas neki visual studio instaliran?

Nikad mi se nije desilo ovo gore sve dok malopre nisam instalirao visual studio 98 i eto problema...:(

Visual Studio znaci

Izgleda da smo nasli resenje. Imam instalisan Visual Studio 97. Jel moze nekako da se iskljuci to njegovo zezanje ili cu morati da ga "sklonim". Hvala svima.

Nazad
Vrh Dno