Šta je novo?

Izletanje iz igara na desktop

Vugla

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2003
Poena
620
Stvarno ne vidim gde da postavim temu za ovaj problem koji me prati i nakon reinstalacije sistema. Naime nakon nekog vremena iz svake igre, bilo da je ona manje ili vise GPU/CPU (malo su mi OC ali prosli su visesatna testiranja kroz Ati tool, orthos) zahtevna me izbacuje da desk pa cak po neki put i dok ne igram samu igru vec sam u meniju?! Ajde to nije toliki problem kada se vratis i sve je ok ali neke igre (tipa top spin 2) nakon vracanja seckaju nepodnosljivo. Ako neko moze da mi kaze u cemu je problem. Pozz

A da smanjis taj OC na grafickoj?Shadere spusti na ~1670 pa probaj tako.

probao na dif vrednostima ali i dalje ista prica :S:

Hm, koje drajvere koristis?Probaj i sa reinstalacijom DirectX-a, skini najnoviji.
Btw, pucanje moze da bude i zbog zvucne i njenih drajvera.Pogotovo ako kazes da Ati tool prolazi bez problema a igre ne.

Poslednja izmena:
drajveri 175.19 i naravno novi dx. Ne verujem da je do toga...
Igra mi ne pukne skroz vec je samo minimizuje u taskbar i ja se vratim klikom na nju.

Drajver stavi 177.83

Inace, ako je u tome problem (igre ne crashuju, vec se minimizuju) to nije prob do graficke i drajvera...najverovatnije te nesto zeza od aplikacija koje rade u pozadini.Neki antivirus, neki od spam filtera za Outlook, a mozda si zakacio nekog trojanca.
Sta ti radi u pozadini, i sta imas u startupu? (start/run/msconfig)

Ha...sad videh da imas dva monitora?Jesu li oba zakaceni...?Ako jesu, onda je to zbog misha, jer ako slucajno ode kursorom van primarnog desktopa, aplikacija izgubi fokus i automatski se minimizuje.Probaj sa iskljucenim sekundarnim monitorom.

Mozda je, a i najverovatnije je sistemska memorija na prejakim setovanjima... Meni se desavala slicna stvar dok nisam oborio setovanja..

Mozda je, a i najverovatnije je sistemska memorija na prejakim setovanjima... Meni se desavala slicna stvar dok nisam oborio setovanja..

jedino mi je tRAS bio OC sa 18 na 15. Vratio sam na dif i spustio mem na 681Mhz i opet ista stvar :S:. Sto je najgore sad drzim setovanja 681Mhz-4-4-4-12 :d

Meni nece da otvori NFS Pro Street i restartuje Komp???

Meni nece babetina iz zgrade da prestane da gaji macke po hodnicima?

Nazad
Vrh Dno