Šta je novo?

Izlazi Duke Nukem Forever!!

[Mancha]

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
23.12.2001
Poena
690
...doduse tek nakon sto ga prebace u Doom3 engine :D
Priznajte da je ovo bilo ocekivano. Usput je i Tod Holensted spomenuo da ce jedna od igara na Doom3 engine-u biti "the game you know"
Ajd da vidimo i to...
(btw, jel misli jos neko da ce preci na novi Unreal engine kad postane dostupan)

meni se cini da ce podostaaa igara preci na doom3 engine jer ljudi su napravili igri za sledece 3-4 cak i 5 godina.... nek mi kaze neko ko je igrao igru u ultra modu a da je imao vise od 1-fpsa :) hehe smejurija.

HA HA HA :D
Ako Duke Nukem Forever izadje do 2020 godine bice dobro ;)

Evo linka sa GameSpota. A koga mrzi da čita sve evo kratkih crta :

3D Realms denies Duke Nukem Forever using Doom 3 engine

Roedel: "Absolutely not, although it has been frustrating in terms of committing to a ship date. But the 3D Realms guys continue to work. They are using the Doom 3 technology, which is finished. They are a premier developer, but they certainly believe in no line before it's time. So they want to deliver a great game, and we are anxiously waiting for updates from them."

However, it now appears Roedel's official statement to the press was in error. An item on Shacknews today from 3D Realms' George Broussard flatly denies the Doom 3 engine will be used. "We are not using the Doom 3 engine for Duke Nukem Forever," he said. However, Broussard and other 3D Realms employees declined GameSpot's repeated requests to comment on why the head of Duke Nukem Forever's publisher would make such a public mistake.

Znači, nema ništa od Doom3 endžina... Hvala Bogu, inače je nikad ne bi završili.

Poslednja izmena:
Jao, pa kao da ce ovako da je zavrse...

Zar ime te igre nije promenjeno u Duke Nukem forNever :d

Jeste :) samo su to neki zaboravili. Ja sam Duke Nukem otpisao odavno.

E stvarno, otkud sada da vam Duke padne na pamet. Zar nisu u centru paznje igre kod kojih jos postoji i sansa da se pojave? :)

'ajde neka neki moderator zakljuca ovaj topic kao sto je i Duke-ova sudbina zapecacena...

Da, 3D Realms, će da uloži milione u igru, a onda da je nikada ne objavi... :wall:
Što reče Joe Siegler, na 3D Realms forumu, na pitanje, odakle im silne pare, koje su do sada potrošili na razvoj te igre : Ne tiče vas se.
Zaključak : Igra će izaći, ali ko zna kada...

Pa, u principu nije ni prvi, a ni poslednji megahit koji je propao na ovaj ili onaj nacin

U svakom slučaju, da bi opravdali ovoliko dugo čekanje, igračima bi morali da daju vanserijsku igru, sa potpuno novim gameplay-em, itd. Pa, kad si u Duke3D mogao da igraš bilijar (pucajući u kugle), šta očekivati ovde? Na 3D Realms forumu, ima jedan lik koji od '98. čuva kupon za Duke Nukem Forever. Stvarno bi bilo jadno da mu se tih 6 (a verovatno i više) godina čekanja ne isplate... Kada igra izađe, sumnjam da će opravdati očekivanja, iako se nadam suprotnom.

ja i dan danas odgledam po koji put onaj high res.... bink video trailer....a tek ona striptizeta na kraju :D

A sta bi to toliko revolucionarno trebalo da bude :wall: ? Samo treba povezanija prica, naravno dobra grafika, i atmosfera originala.

Najbolje bi bilo da ubace rts elemente, kao i AD&D sistem razvoja lika, to bi valjda nekog zadovoljilo :smash:

Poslednja izmena:
Ma dajte ljudi, za ovoliko cekanje, ne postoji vruca voda koju bi mogli da obecaju da bi vredela igra...
Mislim, ja sam voleo duke 3D, ali ne vredi, nada je umrla odavno.

OptiPlex je napisao(la):
A sta bi to toliko revolucionarno trebalo da bude :wall: ? Samo treba povezanija prica, naravno dobra grafika, i atmosfera originala.

Duke3D i nije imao priču :d Ja bih lično bio zadovoljan i rimejkom 3D-a, ali ne bi svi. Kao što sada dosta njih pljuje Doom3 jer nema ništa ekstra u gameplay, već samo izuzetnu grafiku, tako bi bilo i za Forever...

Ivan™ je napisao(la):
Duke3D i nije imao priču
Kako nije, pa iz onog "Nobody steals our chicks....and lives" se naslucuje cela prica, a to je da su im vanzemaljci ukrali ribe, pa da je duke resio da resi stvar
:D (da i ne spominjem "time to kick ass and chew bubblegum...")
Pravo je vreme za izbacivanje igre bilo nakon onog trailera koji je bas bio lozacki, ali nazalost....

Meni je ipak bolja priča iz Duke Nukem 2 : Dok je Duke davao intervju o svojoj novoj knjizi, kidnapovali su ga vanzemaljci, da bi uz pomoć njegovog mozga došli do plana za osvajanje Zemlje. To je cela priča. Kao da likovi iz Realmsa iz principa pišu ovakve scenarije :) Inače, naziv Duke-ove knjige je ''Why I Am So Great'' :)

Nazad
Vrh Dno