Šta je novo?

Izlaz za slusalice na CD-u?

Paja

Čuven
Učlanjen(a)
05.08.2000
Poena
619
Znam da je glupo pitanje, ali:
kako ga aktivirati?

Ubodes slusalice, pomeris tockic za jacinu zvuka na zeljenu jacinu i eto...

BTW: Moras prvo da pustis PLAY. To radis ili sa dugmetom PLAY na samom cd uredjaju (ako imas to, ne treba ti komp, samo napajanje), a ako nemas PLAY dugme, mozes i sa bilo kojim player-om (npr pnaj windowsov default player radi posao).

BTW 2: Mozes samo muzicke CD-ove da slusas. MP3 - ne.

E sad kad sam ti odgovorio ide ono cuveno pitanje (no hard feelings? :) ): Cemu to? To ima smisla samo ako nemas onaj kablic koji povezuje CD-ROM i zvucnu karticu... Ili gresim?

Sime je napisao(la):
Ubodes slusalice, pomeris tockic za jacinu zvuka na zeljenu jacinu i eto...

BTW: Moras prvo da pustis PLAY. To radis ili sa dugmetom PLAY na samom cd uredjaju (ako imas to, ne treba ti komp, samo napajanje), a ako nemas PLAY dugme, mozes i sa bilo kojim player-om (npr pnaj windowsov default player radi posao).

BTW 2: Mozes samo muzicke CD-ove da slusas. MP3 - ne.

E sad kad sam ti odgovorio ide ono cuveno pitanje (no hard feelings? :) ): Cemu to? To ima smisla samo ako nemas onaj kablic koji povezuje CD-ROM i zvucnu karticu... Ili gresim?

A sta ako ja kazem da mi (pod Win98, na vise masina) ne rade izlazi za slusalice na 52x Sony, 52x LG, 52x Samsung, CD-RW LG 16x...

Nekada sam takav problem uspesno resio, ali davno bese...

Paja je napisao(la):
A sta ako ja kazem da mi (pod Win98, na vise masina) ne rade izlazi za slusalice na 52x Sony, 52x LG, 52x Samsung, CD-RW LG 16x...
ja bih rekao nemoguce - pre ce biti da su neispravne te slusalice ili da nisi stavio audio cd

probaj sa "volume" kontrolama iz Control Panel-a proveri da li je nesto "mute"

veruj ne moze da ne radi ni na jednom, ako imas i lepo je povezan Audio kabel (predpostavljam da znas sta je to..) probaj da utaknes zvucnike u zvucnu kartu, ako se ni onda nista ne cuje sigurno je stvar ili u "volume" opcijama ili u neispravnom audio kablu. E sad ako tu otklonis nedostatak a kada probas sa slusalicama sa prednje strane i jos uvek se nista ne cuje, onda ti je 99.999% problema u slusalicama...

jest malo poduze ali je najsigurniji nacin

Ja sam najobicniji LG52x nakacio na AT napajanje, prikljucio "120W" multimedijalne zvucnjake, pritisnuo play i....... nisam nista aktivirao iz Win98 ili sl. (komp nije bio u blizini od deset metara).

Ne razumem kako to treba "aktivirati izlaz" ctp;

Pozdrav! ;)

i meni se to desava
probaj da cackas one opcije oko digitalnog playbacka u cdrom properties i u media playeru

Filo je napisao(la):
i meni se to desava
probaj da cackas one opcije oko digitalnog playbacka u cdrom properties i u media playeru

Dobro kaže čovek, prilikom digitalne reprodukcije audio CD-a ne radi izlaz za slučalice (mada šta ja znam, imam 4x CD-ROM koji ne podržava digitalni playback)

eee..... daa

Ako pustas npr. iz winamp-a onda zaboravi na to... radice samo iz windows media player-a... moras da ga pokrenes tako da NE koristi audio kabl, jer ako pusti zvuk tamo onda nikom nista....

znaci samo win. media player...

P.S. koji OS i verziju win media player-a imas??

Re: eee..... daa

LuxoR je napisao(la):
Ako pustas npr. iz winamp-a onda zaboravi na to... radice samo iz windows media player-a... moras da ga pokrenes tako da NE koristi audio kabl, jer ako pusti zvuk tamo onda nikom nista....

znaci samo win. media player...

WTF, ja sam mislio da se na tome prikljucku mogu slusati samo audio diskovi, i to da se iskljuci Digital CD Playback, i da to nema nikakve veze sa volume kontrolama ili audio kablom...
...ala tehnika napredujeeeeeeee :p

Nazad
Vrh Dno