Šta je novo?

Izivljavanje na Doom-u 3

Ljanmi

Slavan
Učlanjen(a)
01.02.2006
Poena
390
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 7600
Matična ploča
Asus TUF B650M
RAM
2x16 EXPO
GPU
Phoenix RTX 3080
Storage
2 TB Samsung 990 PRO Heatsink
Zvuk
Solo 6C
PSU
EVGA G3 1000W
Kućište
Lian Li Dan 3 Snow White
Monitor
LG 42LA660S-ZA 2014 / LG 82UP80003LA 2021
Miš & tastatura
DeathAdder V3 Pro Snow White
Pristup internetu
  1. Optički internet
Resio malo da oprzim stari dobri legendarni Doom 3 i da ga napucam do besvesti svim i svacim. Davno je vec izasla masa modova raznih vrsta. Mene konkretno interesuje "eye candy" modovi tj oni modovi koji poboljsavaju graficki prikaz video igrice. Koliko sam uspeo da se informisem najjaci mod je MaxGFX developed by Dafama2K7. Poslednja verzija je 1.9 i obecava dosta. Vredi procitati link i skinu ti mod http://doom3.filefront.com/file/MaxGFX;90762. Medjutim nikako da uspem da pokrenem mod. Verzije do 1.7 uspevam da pokrenem ali 1.9 i 1.8 ne. Idem redom, pokusavam jednu po jednu pa do koje najsvezije uspem da doguram. Probao sam da instaliram poslednju verziju DirectX-a, imam 178.24 drajvere i cistio sam registry registry mechanic-om kako je sam Dafama2K7 savetovao u slucaju crash-a. Problem je u tome da u trenutku kada ucitam mod dolazi do crash-a sa porukom "wrong game API DLL version" . Prvo sam instalirao osnovnu verziju pa zatim skinuo 1.31 patch sa ID-ovog sajta, zatim krekovao i iskopirao mod u root instalacije Doom 3. Pokusao sam i sa verzijom v1.3 patch-a ali ne pomaze. Ako neko ima slicna iskustva ili ima jos bolje neko resenje...dobrodosao je :) .Ne znam ali deluje mi kao da taj mod dosta obecava i bas bih da vidim Doom 3 u jos nevidjenom izdanju do sada. Jos jedna stvar, kada startujem mod nikako ne mogu da pojacam Anti-aliasing vise od 2x a to je sigurno problem sa modom koji koristim bilo koje verzije(v1.8 i v1.9 nisam uspeo da startujem). Bilo bi ExTrA dobro kada bi napucao i to sa ukljucenim V-sync - om i custom res 1680x1050 koji se bez problema podesava u DoomConfig.cfg fajlu. Mislim sta reci :) , Doom 3 bi svakako doziveo reinkarnaciju sa odradjenim fejs liftingom.

Prilozi

• Doom 3 crash.bmp
    496.5 KB · Pregleda: 79
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno