Prvo sam instalirao win 98 na d:, a zatim sam butovao XP i instalirao na c: .Prilikom instalacije XP-a sam mu dao da mi formatira C: u NTFS, izgleda da sam trebao da to zaobidjem jer sam vec formatirao u FDISK-u kao FAT 32.Crni je napisao(la):Cek malo, kako si to instalirao iz FDisk-a i kojim redosledom?
Lukija je napisao(la):Jedino da od nekog uzmes boot.ini, zamoli nekoga ko ima WinXP i 98icu da ti posalje boot.ini .
U ovo si sjajno smislio, vrlo mastovito :mrgreen: ...nazalost to bas ne ide tako 🙁lafuj je napisao(la):...
Prvo sam instalirao win 98 na d:, a zatim sam butovao XP i instalirao na c: .Prilikom instalacije XP-a sam mu dao da mi formatira C: u NTFS, izgleda da sam trebao da to zaobidjem jer sam vec formatirao u FDISK-u kao FAT 32.
lafuj je napisao(la):...
Prvo sam instalirao win 98 na d:, a zatim sam butovao XP i instalirao na c: .Prilikom instalacije XP-a sam mu dao da mi formatira C: u NTFS, izgleda da sam trebao da to zaobidjem jer sam vec formatirao u FDISK-u kao FAT 32.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari