Šta je novo?

Izgorela graficka!?

kico

Čuven
Učlanjen(a)
18.01.2002
Poena
619
Imam(o sam) GeForce 2 MX (Eagle naravno) sa 32MB RAM-a i TV OUT-om. Jednog dana probao sam sa cinc kablom taj Tv-Out da iskoristim. Pa sam lepo na jednom kraju spojio cinc (kraficka) a na drugom sam izgleda uspeo da spojim na video-out (ili audio-out) na TV-u. Jos sam nezgodno sutnuo u produzni kabel pa se comp. ugasio. E sad kartica nece uopste da radi. Koristim S3 Trio 64V2 sa 1MB memorije. Ima li nekog leka ovome, ili jednostavno da je bacim?

Koji ti to TV imas, kada na njemu postoje ti izlazi?!

Kod mene na tv-u postoje samo ulazi, i to sa prednje strane za audio i video, sa zadnje strane antenski RF i SCART. Ne postoji uopste izlaz.

Kada sam povezivao TV-out prvi put, iskljucio sam kompjuter i TV. Kasnije sam samo komp iskljucivao ako bih ga premestao ili vadio graficku. Jos je moguce da ti monitor ne podrzava frekvenciju osvezavanja od 50 Hz.

Moze da ti crkne graficka, i postoje televizori koji imaju audio i video out, npr. samsung 21-A8.poz

Pera je napisao(la):

Kod mene na tv-u postoje samo ulazi, i to sa prednje strane za audio i video, sa zadnje strane antenski RF i SCART. Ne postoji uopste izlaz.

Kada sam povezivao TV-out prvi put, iskljucio sam kompjuter i TV. Kasnije sam samo komp iskljucivao ako bih ga premestao ili vadio graficku. Jos je moguce da ti monitor ne podrzava frekvenciju osvezavanja od 50 Hz.

Pa imam neku Thoshibu, koja ima video IN-OUT i isto tako audio. Mada je dosta stara.
Pa ne verujem da bi mi monitor radio na tako niskoj frekvenciji. A sto je to vazno?
Meni se ploca buni, daje zvucne signale. U upustvu pisu da oni znace da je ili graficka losa ili memorija na njoj.
Moze li mozda nesto da se uradi?

probaj je za svaki slucaj na jos nekoj ploci ako ni tamo ne radi , baci je

kico je napisao(la):
Pa imam neku Thoshibu, koja ima video IN-OUT i isto tako audio. Mada je dosta stara.
Pa ne verujem da bi mi monitor radio na tako niskoj frekvenciji. A sto je to vazno?
Meni se ploca buni, daje zvucne signale. U upustvu pisu da oni znace da je ili graficka losa ili memorija na njoj.
Moze li mozda nesto da se uradi?

Zvuchni signali... 99% je crkla

TV?

Pera je napisao(la):

Tvoj TV je Philips, kad ima ulaze napred?

Re: TV?

ZeeGerman je napisao(la):
Tvoj TV je Philips, kad ima ulaze napred?

Jok, Samsung.

Za kicu:
Pa kad ukljucis TV-out na kartici, ona bi trebalo automatski da spusti frekvenciju osvezavanja na 50Hz, barem meni tako radi.

Vrh Dno