Šta je novo?

Izgleda da Matrox ima nešto da kaže ...

Wooo EMB!!! koliko softwera to koristi? Ni na prste nemozes da ih navedes ...
Da svaka im casT omogucio je 32bita render :D hahaa nazalost to se svelo sam na "omogucio je" :D

Da koristim G400 za profi 3d? :) Nasmeja me ... bi ga ja rado koristio da imam neku zverinu od monitora i da Softimage podrzava budjavi d3d :D ...
Pala mi je na pamet jedna zanimljiva ideja kad max bude dobio tog matroxa na test :) ... (to be continued)

E ko ovo pise (a i cita) cita svaka mu cast... Idite ljudi bre u da ne kazem sta i gde :)
Vecini normalnih korisnika racunara zavrsava posao S3 Virge, a deca se igraju sa PS2 a ne sa budzama od 100000000 dinara ili dolara

e bas bih voleo da vidim uzivo kako izgledaju tipovi koji se loze toliko na matroxa i njegovog (pokojnog) Panteliju :) Idi(te) bre u grad, nadji nesto zensko pa da ne moras ovde da praznis nagomilanu energiju :)

MAD_MUzzY je napisao(la):
Wooo EMB!!! koliko softwera to koristi? Ni na prste nemozes da ih navedes ...
Da, i verovatno su ga zato što je tako loš implementirali i ATi i Nvidia.
Da svaka im casT omogucio je 32bita render :D hahaa nazalost to se svelo sam na "omogucio je" :D
Meni prebacuješ da pričam o nečemu što ne poznajem, a da li si ti ikada video G400? Naravno da to danas više nije karta za igranje, kao ni TNT2 Ultra, ali može da posluži svrsi pogotovo sa starijim igrama.
Da koristim G400 za profi 3d? :) Nasmeja me ... bi ga ja rado koristio da imam neku zverinu od monitora i da Softimage podrzava budjavi d3d :D ...
Aha taj Softimage, izvini ja sam nešto permutovao. Da, slažem se da je NV za to ipak bolje rešenje, prvenstveno zbog AA implementacije, ali sa Parheliom bi I to moglo da se promeni.
Pala mi je na pamet jedna zanimljiva ideja kad max bude dobio tog matroxa na test :) ... (to be continued)
Što da ne. :)
:wave;

vladojko je napisao(la):
E ko ovo pise (a i cita) cita svaka mu cast... Idite ljudi bre u da ne kazem sta i gde :)
Da znaš, al' to ti je diskusija pa ko voli nek' izvoli. A zašto si ti ovde? :)
Vecini normalnih korisnika racunara zavrsava posao S3 Virge, a deca se igraju sa PS2 a ne sa budzama od 100000000 dinara ili dolara
Slažem se i baš zbog toga podržavam matroxovu koncepciju kvaliteta, performansi i inovativnih mogućnosti. Plaćati tolike pare za framerate je bezveze, Parhelia je nešto drugo. Inače Hi-Fi video encoder i kvalitetni izlaz bi trebalo da daju kvalitet slike kao na skupim stand alone DVD plejerima. Kada tako gledaš stvari dobijaju drugu dimenziju.
e bas bih voleo da vidim uzivo kako izgledaju tipovi koji se loze toliko na matroxa i njegovog (pokojnog) Panteliju :)
I to bi moglo da se sredi. Ajd' na (D) :D
Idi(te) bre u grad, nadji nesto zensko pa da ne moras ovde da praznis nagomilanu energiju :)
Nemam ja frku sa tim stvarima, ja sam oženjen čovek. ;) :D :p

vladojko je napisao(la):
Vidi svi se ucutali... Dakle u pravu sam :D
Pa mora nekada i da se jede, spava, uči, ****, radi i obavljaju neke obaveze. :)

AMAN

Jeste. Magic u pravu si. Dosta vise davljenja.
A inace, secam se da sam kad je izaso GF3, iako imam NV, lepo reko NASIM MODERATORIMA da se ne pale mnogo i spuste na zemlju.
Pa po meni osuse drvlje i kamenje. A kad neko to drugi uradi...
Nimalo im ne sluzi na cast. A po tebi paljba. Doduse brate, mnogo preterujes.
Gledajte sa (prosecno)korisnicke strane.
Lepo je to, testirajte, kazite super, ali... 500+$ !!!!!!!!!!

Nazad
Vrh Dno