Šta je novo?

Izgled windowsa (desktop)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

DuleFman

Slavan
Učlanjen(a)
11.11.2007
Poena
319
Interesuje me kako mogu najbolje ulepsati svoj Win XP ... znaci promenio bih taskbar najpre ... pomogucstvu neki crni bih stavio ... kako je to moguce uraditi ... sem preko windows blindsa koga upravo skidam da se malo "zabavljam" ... cime bih josh mogao ulepsati svoj desktop sem widgetsa ... znaci treba mi nesto sto ce izgledati mocno ... da komp izgleda stvarno ql ... ali opet ne zelim da to bude sareno ... znaci neka tamno plava crna boja taskbara npr. start da bude kao na visti kruzic ili nesto slicno ... wallpaper cu staviti svoj u svakom slucaju ...
znaci sta preporucujete da uradim ... kako da tako reci "Pimp my desktop" ?

Nikome se ne moze reci sta je to modovanje desktopa, to se mora videti svojim ocima.

Od programa imas Windows Blinds, StyleXP ili vec gotove TransPackove. Google it!

imash li neki scren da je bash full a da bi "zeleo da ga podelish sa mnom" 😀 ... da vidim posto bih rekao da tvom desktopu nikad nije dosadno 😀 ... pod gotovi TrasnPackovi sta si mislio ... da li je to neki program ili ?

Meni Windows Blinds + Logon Studio + Icon Packager + Top Desk radi odlichno, sad mi je komp kao Vista 🙂 Top Desk je extra, menja ALT+TAB u 3D oblik i nije mnogo zahtevan.

Poslednja izmena:
zahtevnosto nije problem ... komp iz potpisa ... meni je vise problem kako sve odraditi ... ae ako nije problem kacite linkove za programe koje koristite ... i ako mozete screnove da vidimo vase umece 😀

hm ... gledam .. nisam je nigde zakacio ... mozda cak nisam ni morao da otvaram temu ... sad cu da vidim sta je

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno