Šta je novo?

Izgled eneterijera

stefan1km

Cenjen
Učlanjen(a)
14.12.2010
Poena
169
Koji program preporucujete za kompjutersko pravljenje enterijera kuhinja soba itd ?

Mozda gresim, ali cini mi se da je postojala kompanija archicad koja je izbacivala program te namene.

Google Sketchup Pro + Vray za render fotografija. Traži malo vremena (kao i bilo koje drugo rešenje).

Ako hoćeš da praviš samo od pločastog materijala i da vidiš kako neki komad nameštaja izgleda i da izbaci specifikaciju materijala onda PRO100.

http://en.pro100.eu/pro100/gallery

Koji program preporucujete za kompjutersko pravljenje enterijera kuhinja soba itd ?

Pošto sam arhitekt, mogu ti reći da je archiCAD trnutna verzija 15 dobar izbor, međutim kada se radi o elementima ograničen si postojećim. To znači da možeš da ubacuješ samo kuhinjske elemente koji tamo postoje. možeš ti sam da napraviš svoje elemente, ali treba ti znanje programa, sve zavisi koliko vremena imaš na raspolaganju.

3DsMAX je standardan program za modelovanje, više mogućnosti od sketchUPa, ali teba i više vremena da se nauči. takođe ima i VRAY, Mental ray i ostalo.

Sketch up je najlakši i sa njim ćeš se najbrže snaći.

Ne proveravam često teme, pa ako te posebno nešto zanima pošalji mi poruku na profil.

Nazad
Vrh Dno