Šta je novo?

Izdrzljive slusalice sa mikrofonom za igraonicu

Splinter

Slavan
Učlanjen(a)
18.11.2007
Poena
415
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360 10750H/16/512
Mobilni telefon
iPhone 12 Pro Max
Kao sto naslov kaze, potrebna mi je preporuka za izdrzljive slusalice sa mikrofonom za igraonicu.
Bitnije mi je da budu sto kvalitetnije/izdrzljivije i potraju sto duze, dok je kvalitet zvuka u ovom slucaju u drugom planu.
Nisam odlucio do koje max cijene bih isao, ali s' obzirom da mi treba 20kom ne bih bas ulagao neke pare u to :).

^ to stoji :), ali ne vrijedi ni uzimati najjeftinije - ne isplati se ni to.

^ nisam planirao potrositi vise od 20e/kom, osim ako nije neka stvarno dobra ponuda...
Hvala na preporuci.
Jesi li ih koristio?

Nisam ali pogledaj ovog klinca on je testirao kaze da su sasvim okej. Malo je iritantan ali se potrudio.

https://www.google.rs/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=CJxfVNjYI8rjaoqhgcgM&url=http://m.youtube.com/watch%3Fv%3DNlva0ivGP7A&ved=0CBoQtwIwAA&usg=AFQjCNGMB9iGyQT5wCxGhjPkRLGP70FBiQ&sig2=MxHv_PDijhd-bBvMdubG5g

Poslednja izmena:
genius 500v (sa vibracijom)
cena od 1500-3000 din ja sam ih platio 2000 din
zvuk je odličan, malo su poveće pa će igrači voditi malo računa o njima (ono kad vidi krš slušalice onda ne vode računa kidaju kabla itd...)
druga jeftinija varijanta je jetion od 1000 dinara, kabal je prepleten što je odlično (genius nema zaštitu na kablu)
zvuk je solidan (mogu reći da su ove slušalice bolje od pojedinih brendiranih od 50-100 eura)
i jedne i druge imaju mikrofon...
mislim da su ti ovo dve najbolje kombinacije...
durability ti je najbitniji za igraonice, one jeftine slušalice nemoj da uzimaš polomiće se 20 pari dok se ove 1 polome...

Ne bih ti preporucio te 500v. Los kabl, vibracija ocaj, bolje da je nema jer stalno zuje kada je ukljucena. A i kada je iskljucena na momente i tiho. Jako iritantno.
Mikrofon takodje los, tih, kako kad mu dune ustvari... Isto zuji kod onog koji te slusa, ako je ukljucena vibracija. Probao na 2 komada

Poslednja izmena:
Sto vece, deblje, glomaznije slusalice, vise ce ih neko paziti i i imaju bolji "osecaj" kada ih stave u ruku, to vazi i za licnu upotrebu i za igraonice. Jetione te od 1000din bih uzeo ja sto rece bokica, mada nisu nesto preterano glomazne, ipak gledaj da sto jeftinije prodjes jer su stvarno potrosna roba.

Nisam jos odlucio koje cu... Ipak, ne bih isao na slusalice sa vibracijom.
Rekao sam i ja da mi je vazniji kvalitet izrade/izdrzljivost, nego kvalitet zvuka...

Vrh Dno