Šta je novo?

Izbrisan backup iPhone-a 3G u iTunes-u

Yoti

Slavan
Učlanjen(a)
09.11.2008
Poena
320
Pozdrav :)
Elem,
napravih glupost :(
Posto sin i ja imamo iPhone, ja sam zastitio lozinkom moj backup, nakon restore-a iPhone-a iTunes mi nije prihvatao lozinku! Posto mi je stalno pravio nove backup-ove, pobrisem novije-danasnje, ali nestadose i stari :(
Pitanja koja me muce:
-da li postoji mogucnost da povratim izgubljene backup file-ove
-da li u slucaju da je odgovor na prethodno pitanje-muku pozitivan mogu promeniti lozinku, ili ugasiti enkripciju u slucaju da mi opet ne dozvoli logovanje? Nije mi jasno zasto nije dozvoljavao backup, a lozinku za zastitu podataka nisam menjao :(

Ako znate odgovor, molim Vas nemojte precutati! U notesu imam veoma vaznih beleski, a i mnoge bitne kontakte sam izgubio, SMS-ove i fotografije takodje :smrc:

Probao sam i menjanje pass-a kroz ifile, nije pomoglo!
:wave:

Poslednja izmena:
Elem belem :)

Stvari stoje ovako:
1. iPhone pravi bekape i stavlja ih ovde: C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup
2. Nemoj sinhronizovati kontakte lokalno, sinhronizuj ih sa Google-om, tako nikad nista neces izgubiti.
3. Za bekapovanje telefona mozes da koristis program Chronus, on je u stanju da bekapuje bukvalno sve.
4. Ako si siguran da je to prava sifra, probaj da otvoris bekap sa ovim: http://supercrazyawesome.com/

AKo nemas MacOS za ovaj program, nadji me na MSN-u pa cemo da sredimo nekako :)

Poslednja izmena:
Problem jeste u tome sto tih backup foldera nema. Postoji jucerasnji, ali starih nema! Dodao sam te u MSN listu, ali sada moram ici.
MAC-OS imam, ali na DVD-u :D vreme je da ga stavim, mada me i tu zeza neki boot file, te skidam drugi image :)
:wave:

Poslednja izmena:
Ako nisi nista novo instalirao ili dodavao fajlove probaj sa getdataback da vratis te obrisane fajlove.

Da, GetDataBack bi mogao da pomogne. A ako ne pomogne, onda.... znas i sam.

Nazad
Vrh Dno