Šta je novo?

Izbor - Xtreme Audio / Xonar DG

korgmaster

Cenjen
Učlanjen(a)
04.05.2011
Poena
154
Dosta tema vec postoji, znam... Ali su svuda u obzir ulazile cene u prodavnicma, pa sta je bolje... Ja trenutno imam varijantu da uzmem X-Fi polovan star dve godine sa originalnim diskom za 2000 dinara ili da uzmem polovan Xonar DG kupljen u februaru sa garancijom, kutijom celom opremom, kao nov za 2200 dinara...

Komp koristim za muziku - tu i tamo po neku igru... Do sada sam koristio integrisani zvuk na P5Q Pro ploci... Zvuk ce mi ici ili preko nekih Blueberry 2.1 zvucnika (30-ak evrica) ili preko LG kucnog bioskopa (5.1) videcu sta mi se vise svidja...

Pretpostavljam da bi bilo koja od ove dve predstavljala znacajno poboljsanje... Ali s obzirom da za iste novce mogu doci do obe, koju bi mi preporucili??

Xonar DG.Zašto? Xtreme Audio osim imena veze nema sa X-Fi serijom zvučnih kartica i nije ništa drugo do prepakovani Audigy Value, koji je opet prepakovana verzija starijih value creative kartica.
Posedovao sam XtremeAudio karticu, integrisana zvučna je zvučala bolje od nje.

Jeste, Crshative kartice su za muziku stvarno lose. Xonar nisam slusao mada s obzirom na nisku cenu...a i na zvucnicima koje si naveo, pitanje je da li ces cuti razliku. Da ne bude zabune, Blueberry zvucnici (citaj Pin soft iz N. Sada ih pravi u Kini) su za te pare odlicni.

Hvala jos jednom svima na pomoci... Samo da javim da sam na kraju pazario Xonar DS (ne DG kao sto sam planirao) za 2k din, ispalo tako i ja iskoristio... Valjda nisam pogresio :)

Nazad
Vrh Dno