Šta je novo?

Izbor TV: Panasonic vs Sony

rzeljko

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
695
Došlo je vrijeme za kupovinu TV i malo sam čitao poruke na Bench-u i došao sam u dilemu između dva modela: Sony KV-29LS30 i Panasonic TX-29PS1P. Cijene su im skoro iste (Sony je skuplji 5 €). E sad, ja bih se, na osnovu poruka sa Bencha odlučio za Panasonic ali sam na netu za taj model našao samo par prikaza i to na Poljskim, Češkim, Ruskim i sl sajtovima dok postoji baš dosta prikaza za model 29PS1 (BEZ P) pa mene interesuje da li su to isti modeli ili je ovaj sa P za ističnoevropsko tržište i da li, s tim, ima lošiji kvalitet izrade. Što se tiše Sonyja, tip koji radi u prodavnici kaže da se svi modeli rade u Španiji, a kako je već neko ovdje rekao da se model FX30 koji se radi u Španiji ne uzima da li je to slušaj sa svim "Špancima" ili samo sa ovim modelom?

...

Cisto da ti spomenem ima par kombinacija za jako dobre polovne Televizore ,na primer 3 godine star Grunding 73 ili veci 100hz oko 250eura 3 meseca garancija ,
slicna cena je i za Lowe istih karakteristika,
video sam Sony 90 i nesto ekran ,100hz ,350eura ,2 godine star(jedino sto mu fale jesu zvucnici i to sub i pozadinski ima samo dva zakacena sa strane a proverio sam to je model sa pro logicom).
Ti likovi prodaju robu ko alvu.
Inace ova kombinacija je u nekim Boljevcima , kad bi me pitali gde je ne bih umeo da vam objasnim.

rzeljko je napisao(la):
Došlo je vrijeme za kupovinu TV i malo sam čitao poruke na Bench-u i došao sam u dilemu između dva modela: Sony KV-29LS30 i Panasonic TX-29PS1P. Cijene su im skoro iste (Sony je skuplji 5 €). E sad, ja bih se, na osnovu poruka sa Bencha odlučio za Panasonic ali sam na netu za taj model našao samo par prikaza i to na Poljskim, Češkim, Ruskim i sl sajtovima dok postoji baš dosta prikaza za model 29PS1 (BEZ P) pa mene interesuje da li su to isti modeli ili je ovaj sa P za ističnoevropsko tržište i da li, s tim, ima lošiji kvalitet izrade. Što se tiše Sonyja, tip koji radi u prodavnici kaže da se svi modeli rade u Španiji, a kako je već neko ovdje rekao da se model FX30 koji se radi u Španiji ne uzima da li je to slušaj sa svim "Špancima" ili samo sa ovim modelom?

Sony se za Evropsko trziste radi u Spaniji a Panasonic u Cehoslovackoj,pa ti vidi sta je bolje...

pozdrav

Ljudi ja sam sad potpuno 😕 , prvo Sony nije dobar-Panasonic je najbolji a sad kažete da je situacija obrnuta. Ðe ima opisa na netu o TV? Samo da napomenem da LG nema da se uzme ovamo a Samsung plano je ista cijena kao i pomenuta dva.

Dajem glas za Sony, koristim ga u zdravlju i veselju vec skoro godinu dana, samo prasinu brisem sa njega (tu i tamo 🙂)

Ja sam bio u istoj nedoumici kao i ti i na kraju uzeo LG flat i mogu ti reci da je najbolji izbor ubedljivo. Cena je bila oko EUR 530. Pogledaj malo moje postove od ranije imas cak i sliku i funkcije, tako da razmisli.
Ja ti ga toplo preporucujem (koristim ga vec mesec i po dana).

Pozdrav

Mellow je napisao(la):
Ja sam bio u istoj nedoumici kao i ti i na kraju uzeo LG flat i mogu ti reci da je najbolji izbor ubedljivo. Cena je bila oko EUR 530. Pogledaj malo moje postove od ranije imas cak i sliku i funkcije, tako da razmisli.
Ja ti ga toplo preporucujem (koristim ga vec mesec i po dana).

Pozdrav

Znam to, čitao sam pretodne poruke, ali kako sam naveo na početku, ovamo (u CG) ima samo Panasonic, Sony i Samsung. Najvjerovatnije ću uzeti Sony LS30.

Ja dajem slas SONY-u...Sony je Sony pa makar i Španac....

Nazad
Vrh Dno