Aykii
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 21.03.2024
- Poena
- 5
Pozdrav! Planiram da kupim TV za svakodnevnu upotrebu, eventualno za malo sasvim casual gejminga - dakle nikakav overkill.
Ova dva modela iz naslova, LG 50NANO763QA i TESLA 50E635SUS, ugl. ispunjavaju neke zacrtane specifikacije.
Tesla je dosta jefitniji, što mi se čini pomalo sumnjivim s obzirom da ima specifikacije nekih skupljih modela. Pritom po netu su mišljenja o Tesla televizorima dosta podeljena.
LG mi se čini sasvim ok, ali nema Dolby Atmos i po netu je bilo komentara oko previše drečave i neprirodne boje kod ovih NANO modela.
Ako može neki savet u vezi sa odabirom?
Hvala unapred!
www.lg.com
Ova dva modela iz naslova, LG 50NANO763QA i TESLA 50E635SUS, ugl. ispunjavaju neke zacrtane specifikacije.
Tesla je dosta jefitniji, što mi se čini pomalo sumnjivim s obzirom da ima specifikacije nekih skupljih modela. Pritom po netu su mišljenja o Tesla televizorima dosta podeljena.
LG mi se čini sasvim ok, ali nema Dolby Atmos i po netu je bilo komentara oko previše drečave i neprirodne boje kod ovih NANO modela.
Ako može neki savet u vezi sa odabirom?
Hvala unapred!

LG 50'' (127 cm) 4K HDR Smart Nano Cell TV | LG Srbija
Pronađite informacije o LG 50NANO763QA. Pronađite slike, recenzije i tehničke specifikacije za LG 50NANO763QA 50'' (127 cm) 4K HDR Smart Nano Cell TV