Šta je novo?

Izbor SSD

Sada gledam na newegg-u user review-e i dosta su pomesani utisci. Narucio sam jedan Vertex 2 od 60GB i jedan od 120GB, pa valjda nece da se javi bsod prilikom povratka iz sleep moda?! Nadam se da su to otklonili fw apdejtima.

Taj problem su resili, ali nisu onaj koji je veci, pad brzina nakon 50% popunjenosti ssd-a.

Cisto da malo osvezim temu, te postavim neke "bench" rezultate i utiske. Na kraju sam kupio Samsung Series 830 128GB SSD i mogu reci da sam vise nego zadovoljan! Povezan mi je na SATA 3, Windows se ucitava veoma brzo, kao i bilo koja aplikacija.
Koristio sam CrystalDisk benchmark da uporedim SSD sa hard diskom, evo screenshot-a: (levo SSD, desno HDD, jelte)

Prilozi

• SSD vs HDD.PNG
    SSD vs HDD.PNG
    157.8 KB · Pregleda: 88
Ok, citajuci temu video sam sta valja uzeti ali naleteh na zanimljivu ponudu pa da vidim da li neko ima iskustva sa Mushkin-om i da li je 15k ok cena?
U pitanju je model MKNSSDCR180GB.

tnx

Poslednja izmena:
Samo da dodam ovde jedno pitanje:

Kako se ovaj Samsung ponasa na XP-u u odnosu na SandForce diskove? Jel isto pravi haos posle nekog vremena ili?

Sad kupujem 3 komada za kancelariju, i hocu da uzmem 64GB Samsung, al me bacila u problem ova akcija u gigatronu sa HyperX-om. Mislim ja imam vec HyperX u svom kompu ali je Win7 tu a u kancelariji bi bio XP na njima...

Nazad
Vrh Dno