Šta je novo?

Izbor napajanja

BigMuzzy

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2004
Poena
601
Ovako u budzet mi ulaze:
Chieftec GPS-450AA-101A
LC Power LC6550G v2.0
LC Power LC6550GP v2.0
Zadnjih godinu ipo sam imao Cieftec 360W dual fan i bilo je fenomenalno ali sam ga dao burazeru, cuo sam da nove verzije chiefteca odvojeno prave za zapadno i istocno trziste i naravno u kome smo mi pa da je kvalitet losiji, a i onako imam LC server high-tower kuciste pa se razmisljam izmedju LC6550G ili GP koji je novija tehnologija i ima sve ekoloske i power-saving dodatke ali ono sto mi je najvaznije da garantuje minimalnu efikasnost od vise od 85% sto obican G ne garantuje.
GP je malo skuplji ali bih njega najverovatnije i izabrao da li neko ima iskustva sa ova 2 modela LC-a.
Hvala i pozdrav

...

Ja sam uzeo LC power 6550g i stvarno nemam zamerki...a i pola foruma se napaja na isto(bar koliko ja znam :D ) tu nema greske..
e sad ovo GP nisam nigde vide kod nas

Pa da, pretpostavljam da je to isto. GP je izasao krajem februara i ima ga u MID9 kod nas da se pazari ovo im je prva isporuka. Koliko sam video isti je kao i G model samo u novijoj konstrukciji sa ugradjenim termoregulatorom i jos par energy-saving opcija tipa 1W potrosnje u standby-u, a na LC sajtu ga reklamiraju kao efficiency garantovano >85%. oko 5e je skuplji od G.
Tako da je to to, pazaricu ga sutra.

Nazad
Vrh Dno