Hm, cidna tema.Do nedavno sam imao waitec glam (Koji moram priznati da me je odlicno sluzio). I prodao sma ga drugu tako reci za cenu za koju sam ga kupio. Mislio sam da uzmem fanky zbog punjivih baterija i daljnskog.Potom sam pogledao malo po netu, i video jos neke zanimljive playere.Od svih njih najvise mi se dopao iriver imp 250 (Koji kosta 200 evra (u maloprodaji, a za distributere 150 ), a posto ne volim da me neko krade, odustao sam od datog playera.I vidoe da pakom u ponudi zaista ima zanimljive uredjaje tipa,
InnoVISION CD3 Audio-CD/MP-3 Mobile Player
InnoVISION AX Q-cute MP3 Player 64MB - Blue
InnoVISION AX Q-cute MP3 Player 64MB - Orange
.Zanima me da li je neko probao neki od ovih uredjaja. Podgotovo znaci q-qute (Najvise mi odgovara ), i zanima me koji tip memorijske kartice koristi (Dali u opste je moguca zamena). Zanimljiva stvar je ex napa , sada werbatimov cd 8mm mp3 player.Oki, eto. Mozda neko zna sajt odakle moze da se naruci iriver, a da salju u yu (Ipak je to ono sto mi je trenutno glavni favorit.
InnoVISION CD3 Audio-CD/MP-3 Mobile Player
InnoVISION AX Q-cute MP3 Player 64MB - Blue
InnoVISION AX Q-cute MP3 Player 64MB - Orange
.Zanima me da li je neko probao neki od ovih uredjaja. Podgotovo znaci q-qute (Najvise mi odgovara ), i zanima me koji tip memorijske kartice koristi (Dali u opste je moguca zamena). Zanimljiva stvar je ex napa , sada werbatimov cd 8mm mp3 player.Oki, eto. Mozda neko zna sajt odakle moze da se naruci iriver, a da salju u yu (Ipak je to ono sto mi je trenutno glavni favorit.