Šta je novo?

Izbor mobilnog... slobodna diskusija

MAD_MUzzY

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
09.10.2000
Poena
800
Elem doslo vreme da polako menjam moju dobru staru TalkAbout2 motorolicu.
Interesuje me sta moze lepo da se pazari za 150-200(max)evra kod nas?
Prvenstveno me interesuje sta ima od "preklapajucih" motorola, i neke bolje Nokie. Pala mi je za oko 6310i (tako nesto ... lici na onaj sa reklame za 2255). Sta vi mislite?

POz.

U Siemensovom generalnom zastupnistvu imas ORIGINALNI NOV NEMACKI S35i za 150EVR. Sa 12meseci garancije! To jedino valja kupiti kod nas, za te pare! i tacka. ;)

Nedjo, stvarno si smorio sa tim Siemensovima. ;) Ko o cemu, baba o ustipcima a ti o Siemensovima.
Pa jos S35... baah :)

Ericssoni T29, T39, T65 i R600 su svi do jednog bolji od tog Siemensa, posebno T39 koji je majka telefon. I svi kostaju do 200 E.
Steta sto T39 tesko moze da se nadje nov, uzeo bih ga odmah, ovako, furam R600.

Pozdrav!

P.S. da, ja volim Ericssone :)

A ja volim Siemens-e!

Vidi neki od modela iz aktuelne x45 serije, S45 i ME45 ili neki entry model tipa C45 i MT50 (ima javu)

Ako ćemo već o mobilnima, ja podržavam Nedju. Siemens mobilni telefoni su The Best na svetu, možete vi da pričate šta god hoćete, ali Simens Rulezz....

P. Cineman

P.S. Nedjo da li stižeš 2. Oktobra u Bistro na 2. okupljanje Benchmark fanova???

Sasa je napisao(la):
Nedjo, stvarno si smorio sa tim Siemensovima. ;) Ko o cemu, baba o ustipcima a ti o Siemensovima.
Pa jos S35... baah :)

Man's got the point!

BTW, ja bih preporucio Nokiu (da ja volim nokie, i kada jednom imas nokiu, tesko ces preci na drugi telefon - nesha je presao na S45, ali zato sto ga je dobio za DZ, mamicu mu njegovu)... I to verovatno taj 6310, da kosta 200 eura, ali kosta 300, nazalost. i da, to je bas taj iz reklame 2255 SMSPLUS... To je jedna od najmocnijih nokia, ali ti se ne bi svidela, jer je glomazna ili cak glomaznija od 6210 *a ti znas kakav je moj telefon*. Pre bih isao na C45, S45, a Motorolu T191 ti nikako ne preporucujem!!! Bio je kod mene Genghisov mesec dana, i duze.. i mogu da kazem da je OCAJAN telefon... Neka nokia za 200 eura ni ne postoji.. osim ako neces vec prevazidjenu 8210... On imaju ili za oko 100 i kusur (3330, 3310), 150 (3410), ili za oko 300 - (6310, 6510 - koji je zaista PREPORUKA), O skupljim necu ni da pricam. Ako hoces da pazaris moj - javi se da kombinujemo :)

Pozdrav

Evo ja preporucujem isto Nokiu a ne volim ni jednog proizvodjaca jer su svi tu i tamo isti.
ps. Maxova 6210 je odlicna.

A sto ga prodajes ako je najbolji? :D

Znaci, Nokia otpada.
Simensa nesto nevolem... ali ce izgleda pasti S45. Jel ima Mp3?
Erikson mi se takodje nesvidja, mada Sale onaj tvoj... to je prvi erikson koji mi se svideo. Dajte jos predloga.

I dalje moj faorit medju kompanijama ostaje Motorola. Dajte neka iskustva sa njima.

S45 nema mp3 u telefonu, ali ima dodatak mp3 player. Student je to imao, pa najbolje da kontaktiras njega u vezi cene.

pitanje je sta se ocekuje od telefona. ako hoces sve najnovije munje za male pare onda je siemens bog. jedino sto se meni nesvidja je bosch-ripped dizajn na me45 i s45. mislim da se nikada ne bih navikao na razmestene dugmice tastature kod me45 ili debilno blizu postavljene soft button kontrole i send i recive dugmice kod s45. ako budes uzimao s45 obrati paznju da je s45i. taj je nesto ubrzan i podrzava pop3.
mislim da je trenutno prelazni period, da je mobilna industrija zapala u dekadenciju i da ce je izvuci jedino brak sa handheld-om...

evo da odaberes nijansu. :D

A sta mislite o Panasonic GD 75 ?
Po meni to je jedan od najlepsih telefona, gledajuci slike.
Jedina mana koju sam nasao citajuci rewiev je da mu se sms cita u jednom redu ?!?

E sad ja da dam savet...
SIEMENS,SIEMENS i samo SIEMENS...zashto...
Evo sad imam nokiu i stvrano je extra ali sam imao i erricsone (2628 i t28) i motorole (cd930 i v50boom) i slobodno mogu da kazem da su siemensi najbolji...Mozda im je meni ranije bio kompikovan ali bre kad se snalazite na rachunaru zar stvarno mislite da jedan telefon moze da predstavlja problem...a i mislim da je sad situacija dosta bolja ???Kazem da sam ja ovom nokiom (6510) odushevljen (ipak je to fon nove generacije) ali nekako mi je sva nezna,nije to telefon za nas srbe...A i mom drugu se 8310 sjebala od jednog "normalnog" pada...Znachi sa stoja i ne radi...Srecom bila je pod garancijom a on se kao neshto izvadio na software(samo shto je kupio fon)...Znachi stvarno mislim da siemensi za date pare pruzaju najvishe...A one fore kao "siemens pravi vesh mashine pa kako moze i mobilne telefone" slobodno bacite u vodu jer imaju extra telefone...Shto se tiche nokia-e stvarno jecool ali sve shto cu da vam kazem je da sam manje chuvao v50 (bebica) nego shto sad chuvam ovu nokia-u...S ovim imam osecaj da ako ispadne ode sve u zrak...SIEMENS ROOLZZZZZZZZZZZ
P.S.Nedjo je u pravu...kupiti ga u predstavnishtvu za 150 E je stvrano cool ali mozda ipak treba bogledati neshto iz x45 serije...

Bahati [SiD] je napisao(la):
pitanje je sta se ocekuje od telefona. ako hoces sve najnovije munje za male pare onda je siemens bog. jedino sto se meni nesvidja je bosch-ripped dizajn na me45 i s45. mislim da se nikada ne bih navikao na razmestene dugmice tastature kod me45 ili debilno blizu postavljene soft button kontrole i send i recive dugmice kod s45. ako budes uzimao s45 obrati paznju da je s45i. taj je nesto ubrzan i podrzava pop3.
mislim da je trenutno prelazni period, da je mobilna industrija zapala u dekadenciju i da ce je izvuci jedino brak sa handheld-om...

S45i nije nista brzi od S45 (ubrzanje se dobija sa novijim verzijama softvera za S45 Fw24 i visi), a jedina razlika je sto S45i ima pop3 klijent i igru vise (nista od jave). Ako se nekom isplati da da za ovo vise para neka izvoli

Muzzy, prvo razmisli da li ti treba "prejak" telefon za nase mreze koje ne podrzavaju skoro nista od opicja koje novi telefoni donose.
Moj izbor bi bio Nokia , konkretno 6310 kao naslednik fenomenalnog 6210. Ja sad imam Panasonic GD93 koji je odlican ali ga ne bih preporucio zbog trajanja baterije ( ali sto je dzabe i Bogu je milo).

E pazite, ocu lep telefon ... :) To je ono glavno. I mora da ima dobar prijem. Meni mobilni sluzi kao telefon i sredjstvo da duvanje (ono moj je lepsi :)). Znaci uopste me neiteresuju neke napradne funkcije i Jave i igre i mailovi i modemi i sl. To mi uopste netreba. E sad jasno mi je da takve funkcije imaju novi telefon,i koje jurim jer su lepsi od proslih generacija, ali opet.
I nemorate bas da preporucujete najskuplje :D

Hvala! :wave;

MAD_MUzzY je napisao(la):
E pazite, ocu lep telefon ... :) To je ono glavno. I mora da ima dobar prijem. Meni mobilni sluzi kao telefon i sredjstvo da duvanje (ono moj je lepsi :)). Znaci uopste me neiteresuju neke napradne funkcije i Jave i igre i mailovi i modemi i sl. To mi uopste netreba. E sad jasno mi je da takve funkcije imaju novi telefon,i koje jurim jer su lepsi od proslih generacija, ali opet.
I nemorate bas da preporucujete najskuplje :D

Hvala! :wave;
Pa onda uzmi ovaj moj ;)

pa ovako

kakvo je misljenje o siemensu m35?

Kad smo već kod mobilnih, da sam hteo mogao sam uzeti bilo koji, cena nije bitna. Ali na kraju sam se odlučio za ERICSSON-a i to R310s, jer takav mi treba. Non stop mi ispada telefon, i tako sam već nekoliko puta ostajao bez njih. Ali kako vreme prolazi, ne bih baš voleo da se rastanem od R310s, ali makar da je manji, ali da mu ostanu sve ove karakteristike to bi bilo fenomenalno....

Ali, ipak nekako mi se najviše sviđa Siemens!!!

P. Cineman

Da Sony i uvek Sony

Poz

Imam Sony z7 i jako sam zadovoljan ovim mobilnim telefonom.

Nazad
Vrh Dno