V
VIA
Guest
Dobio sam zadatak da za firmu pronađem nov softver za vođenje knjigovodstva pa sam pomislio da mi je bolje da konsultujem vas nego da dajem oglas - tender. Firma nije mala (50-ak stalno zaposlenih); bavi se uvozom, prvenstveno prehranbenih artikala; funkcioniše preko 2 glavna i nekoliko sporednih pravnih subjekata (preduzeća). Razlog za promenu softvera koji je trenutno u upotrebi je što je on produkt jednog, teško uhvatljivog čoveka kojeg je puškom potrebno terati da odgovori nekom zahtevu za promenu. Konkretno, već >nedelju dana čekamo njegov odgovor da li je u stanju da vrši sinhronizaciju sa palm računarima koje bi komercijalisti nosali po terenu i vršili trebovanja. Program bi trebao da radi i na 98-icama (i mašinama adekvatnim za taj OS), da ima mogućnost sinhronizacije podataka sa bankom i sa udaljenim magacinom (modemom, CD-om - kako god), da ne zahteva posebnu mašinu kao server (u pitanju su male LAN mreže - magacin i centrala), da brzo udovoljava promenama u poslovanju i zakonodavstvu, da daje kvalitetne i raznorodne izveštaje... da ne smaram sada.
LM, molio bih vas za preporuku nekog valjanog, kompletnog i fleksibilnog programa, ako ste zadovoljni korisnik ili autor.
unapred hvala na odgovorima
LM, molio bih vas za preporuku nekog valjanog, kompletnog i fleksibilnog programa, ako ste zadovoljni korisnik ili autor.
unapred hvala na odgovorima