Šta je novo?

izbor detonatora

hwfanatic

Čuven
Učlanjen(a)
13.02.2002
Poena
630
Koji su najstabilniji detonatori za xp?
Imam GF2, pa predpostavljam da nema potrebe da to budu neki najnoviji(?)

poz.
p.s. search nije nasao nista na ovu temu, ali ako se o ovome vec raspravljalo - uputite me

Sasvim su ti dovoljni ti koje si dobio uz karticu....

Ko zna sta si dobio uz kartu, stavi 21.83 ili 23.11

OptiPlex je napisao(la):
Ko zna sta si dobio uz kartu, stavi 21.83 ili 23.11
Pa tesko da ce mu oni biti najstabilniji, jer ako si pratio malo desavanja, video bi da je nVidia tek posle 23.11 popravila 'infinite loop' bug zbog je pucao sistem (pod NT sistemima pogotovu). Razmisli malo pre nego li preporuchish nesto sa takvom sigurnoscu.

29.42 whql su moja preporuka..Slazem se sa covekom iznad, nista ispod 23.11.

Da.... 29.42, svakako. Ili jednostavno poslednji oficijelni sa nVidia sajta... 40.72 WHQL...

Pa cak i sa 28.32 koji su trenutno na xp sistemu, desava mi se vrlo cesto da driver upadne u 'infinite loop'. Meni je bilo logicno da se to desava zbog zagrevanja, pa ipak, chip je uvek bio jedva mlak posle jednog takvog bsod-a..
Stavljam 29.42 po vasoj preporuci :) ; cini mi se da noviji predstavljaju samo nepotrebno veliki dl..

poz.

hwfanatic je napisao(la):
...cini mi se da noviji predstavljaju samo nepotrebno veliki dl...
U tvom slucaju - tacno, generalno - netacno !

Sve sto se menjalo mozda cak od 25.xx ili tako nesto - ali ajde da kazemo od poslednjeg pre 30.xx se odnosi samo na GF3 i GF4.

Tako da za vlasnike GF2 zaista nema potrebe ici dalje. Za one koji imaju novije kartice Detonatori 3x.xx i 4x.xx su itekako neophodni !

Max, poslednji oficijelni drajveri sa NVidia sajta su 41.09 - za sve OS-ove. Za razliku od prethodnog perioda kad se "oficijelni" drajver na NVidia sajtu menjao na svaka tri-cetiri meseca, sada su i oni poceli to da azuriraju mnogo cesce...

Probao sam dosta drajvera, doduse GF256 je u pitanju i najbolje su se pokazali 30.82 , novi 40.xx donose pad u performansama verujem da ima dobitaka samo na GF3 i GF4.

Nebojsa Lukic je napisao(la):
Probao sam dosta drajvera, doduse GF256 je u pitanju i najbolje su se pokazali 30.82 , novi 40.xx donose pad u performansama verujem da ima dobitaka samo na GF3 i GF4.

Istina.... na mom gf4 ti4200 40.xx *ebu kevu svim starijim verzijama...

Nazad
Vrh Dno